Yenen och Aussie höll något svagare

Yenen och Aussie höll något svagare i början i Asien på tisdagen i takt med ljusa uppgifter idag. USD / JPY handlades på 118,47, upp 0,01%, medan AUD / USD bytte ägare på 0,7921, ner 0,05%. EUR / USD steg 0,06% till 1,1244. Japans Tjänsteprisindex beror på 0850 Tokyo tid. Median Prognosen är en vinst på 3,6. Novembers undersökningen såg nedgångar i både självförtroende och villkor, med självförtroende på den lägsta nivån sedan före valet i mitten av 2013. Undersökningen kommer bara att uppmuntra marknaden att öka prissättning för en kortsiktigt RBA kontanter räntesänkning från nuvarande rekordlåga 2,5%. Över natten, halkade dollarn måttligt lägre mot de andra stora valutorna på måndagen, efter rädsla utlöstes av anti-åtstramning Syriza partiets seger i söndagens grekiska val fortsatte att avta i relativt lugn handel. Vilket visar att Yenen och Aussie höll något svagare.

Yenen och Aussie höll något svagare

Euron stabiliserades då marknaderna skakades av oro över Syrizas löfte att omförhandla villkoren för Greklands €240.000.000.000 internationell räddningsaktion och vända många av de åtstramningsåtgärder som införts av EU och Internationella valutafonden. Marknaden sentimentet fortsatte att understödjas efter Europeiska centralbanken presenterade en €1,2 biljoner i tillgångsköpsprogram förra veckan, som syftar till att bekämpa att bromsa tillväxten och inflationen i euroområdet. Data tidigare visade att tyska företagens förtroende förbättrats till den högsta nivån på sex månader i januari och lätta oro över hälsan hos euroområdets största ekonomi. Den tyska forskningsinstitutet, Ifo sade att dess Business Climate Index steg till 106,7 denna månad, framför prognoser för 106,3 och upp från en läsning av 105,5 i december. Tidigare på måndagen visade officiella siffror att den japanska exporten ökade med 12,9% i december från ett år tidigare, den största vinsten på ett år, och gav optimism över den ekonomiska återhämtningen. Samtidigt, visade protokollet från Bank of Japans möte i december att beslutsfattare inte har bråttom att öka stimulanser, trots hotet mot inflationsutsikterna från den senaste tidens kraftiga nedgångar i oljepriserna. Den amerikanska dollarn index, som mäter dollarns styrka mot ett handelsvägt korg av sex större valutor, lättade med 0,03% vid 95,26. Investerare kommer att invänta resultatet av onsdagens Federal Reserve politiska möte för ytterligare förtydliganden om när räntorna kan börja stiga. Fredagens preliminära uppgifter om amerikansk fjärde kvartalstillväxt kommer också att vara i fokus.

Binära Options Tips

Yenen och Aussie höll något svagare och skall handlas med stor försiktighet under dagen. Försök hellre att hitta andra par att investera i under dagen.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons