Down arrow

Varför 95 % förlorar sin första insättning

Publicerat under ,  

När det kommer till generell trading så visar statistiken att 95 % av alla förlorar sin första insättning. Därför så slutar de flesta med trading och går vidare till andra saker. Därför kan det vara värt att känna till några saker innan man börjar med trading så att man slipper att göra samma misstag som så många andra.

Den första anledningen till att nybörjare förlorar sin första insättning är att man vill tjäna pengar snabbt och enkelt. Många blir påverkade av reklam på nätet och när det låter lite för bra för att vara sant så är det ofta så. Reklamen kanske säger att du kan komma igång och tjäna pengar på 20 sekunder och du får en personlig manager som hjälper dig hela vägen. Här är det lätt att fastna i nätet och inte tänka igenom alla beslut ordentligt.

Hur undviker man att göra nybörjarmisstag?

Läs, läs och läs ännu mer. Det finns ingen genväg till att bli en bra trader. Man måste lägga ner tiden och utbilda sig själv för att kunna bli duktig. Tyvärr så är det många som gör några nybörjarmisstag och sedan tappar suget och slutar. För att kunna utbilda dig och bli bättre så måste du även prova på att handla med binära optioner eller annat. Skillnaden är att du ska börja med en riktigt låg insats eller kanske ännu bättre med ett demokonto. Här kommer några råd till dig som är helt ny på det här med binära optioner och trading.

  • suggest https://wdata.com.mx/62506-lantus-solostar-pen-price.html Börja inte att handla med ”magiska indikatorer” – Det finns en del sajter och program som visar hur man kan använda vissa indikatorer för att handla mer eller mindre automatiskt under en kort tidsperiod. Dessa indikatorer är bara en del av helheten och man bör har fler signaler innan man gör sitt beslut.
  • http://randiettner.com/32368-coumadin-price.html Använd demokonto – Vi har sagt det förut och vi säger det igen. Börja att lära dig med ett demokonto så slipper du att förlora massa pengar under tiden som du lär upp dig. Därefter så har du en större möjlighet att lyckas bli en trader. Se bara till att du handlar precis som om det vore riktiga pengar och att du brukar allvar. Annars kastar du bort möjligheten att lära dig något med ett demokonto.
  • nolvadex uk hire Förklara för dig själv – Ett bra råd i början är att man ska försöka förklara för sig själv varför man gör varje enskilt trade. Försök att redovisa vilka signaler som du har använt dig av och hur du har tänkt när du köper in dig.

Nu hoppas vi att du undviker att göra de värsta nybörjarmisstagen och förlorar din första insättning. Istället så har du möjlighet att lära dig i lugn och ro och kanske lyckas betydligt bättre. Tänk bara på att det tar tid att bli duktig och man kan inte kasta sig in i detta och tro att man ska tjäna massa pengar.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons