topoptionlogo
För- & nackdelar
  • Hög & kvalitativ säkerhet
  • Låga insättningskrav
Köpbelopp

€100 >

85% utbetalning med minst €10 i insättning

Ingen bonus

Top Option

Översikt: Top Option

Top Option är en av de mest populära mäklarna inom binära optioner på marknaden idag. De är, precis som många andra mäklare inom binary options, licensierade på Cypern. De erbjuder så väl hög och kvalitativ säkerhet som låga insättningskrav – det vill säga allt som vi förväntar oss av en riktigt bra binary options-mäklare!

Mjukvara på Top Option

Top Option är en av många mäklare inom binära optioner som använder sig av mjukvaran KeyStone. Detta är en av de allra vanligaste plattformarna inom binära optioner, för oss som kunder är detta ett stort plus: Vi behöver inte sätta oss in i alldeles för många programvaror för att kunna handla utan kan istället enkelt och smidigt hoppa mellan mäklare.

KeyStone-plattformen tillhör en av de enklaste att lära sig, här kan vi handla med så väl Option Builder, One Touch, Call/Put och Meta Charts. Top Option erbjuder även en en form av 60-sekunders handel tillsammans med KeyStone. Detta har snabbt blivit en väldigt populär form av handel med binära optioner eftersom formen ger hög avkastning under kort tid. Du handlar alltså bara med 60 sekunder som tidsram istället för att själv sätta en utgångstid.

Handel på Top Option

Väljer du Top Option kan du räkna med ett stort utbud av tillgångar, här finns upp emot 180 olika former av optioner att satsa på. Detta är med andra ord en mäklare som erbjuder en väldigt stor portfölj av binary options.

När du har loggat in på ditt konto får du en enkel och överskådlig vy av alla dina köp med hjälp av handelstabellerna. Dessa presenteras i mitten av skärmen i ”main view” och är ett bra sätt att hålla ett extra öga på din portfölj.

På Top Option kan du bland annat handla med följande produkter:

home High/Low – Den mer klassiska formen av handel med binära optioner, här bestämmer du om du tror att värdet på en råvara, valuta eller aktie kommer gå upp eller ner inom en viss tidsram.

buy neurontin overnight delivery Above/Below – Här bestämmer du om du tror att tillgångspriset kommer ligga under eller över en viss nivå när tiden är ute.

once site rencontre avis StrategiX – Denna form passar dig som är lite mer erfaren av binary options, här handlar vi med ett fyra i ett paket bestående av exotiska optioner.

rencontre sexe vivastreet Short Terms – Detta är en form av snabba optioner, välj mellan 30 sekunder 60 sekunder, 120 sekunder eller 5 minuter.

När du handlar med binära optioner kan du bland annat välja mellan:

Valuta – EURO, USD, GBP, CAD, JPY och AUD

Aktier – IBM, Amazon, Google, eBay och Microsoft

Råvaror – Silver, Guld, Naturgas och Olja

Index – Dubai Index, Dow Jones, NASDAQ och Hang Seng

Top Option finns även tillgängligt i din mobil eller surfplatta, på så sätt kan du alltid ha med dig din handel och få direkt tillgång till din konto.

Kundservice på Top Option

Detta är en mäklare som erbjuder det lilla extra, du kommer bland annat att få ett telefonsamtal i samband med att du registrerar ditt nya konto. På Top Option får du tillgång till så väl personlig kontohanterare samt en egen handelscoach. Det är till dessa två personer du hör av dig när du har frågor som rör ditt konto.

Har du frågor innan du har registrerat ett eget konto kan du alltid kontakta kundtjänsten, detta gör du snabbast via live chatt som finns tillgänglig direkt på sajten. Top Option erbjuder sina tjänster på engelska, svenska, spanska, tyska, italienska, arabiska, japanska och franska.

Vill du hellre nå Top Option via email kan du skicka mail till dem här: support@topoption.com.

Sammanfattning av Top Option

Detta är en mäklare som satsar extra mycket på dig som kund, här får du en dedikerad handelscoach och personlig kontohanterare. De erbjuder även ett stort utbud av marknader och de vanligaste insättningsmetoderna så som kreditkort och banköverföring. Du kan även ta med dina binära option i mobilen samt välja mellan en rad olika former av handel.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons