stockpair-logo
För- & nackdelar
  • Innovativa optioner
  • Lättnavigerad plattform
  • Prisbelönt mäklare
  • Långsam support för mindre kunder
Köpbelopp

€250 - €6000

85% utbetalning med minst €20 i insättning
+ 100% i bonus

Stockpair

Licens

StockpairStockpair grundades 2010 och är baserat i Limassol, Cypern. De anses vara en mycket seriös mäklare som är reglerad av CyprusSecurities and Exchange Commission (CySec) med licensnummer 229/14. De är även under tillsyn av the European Union Markets in Financial Instruments Directive (MiFID).

Seriös mäklare

Stockpair var den första mäklaren som började med handel av paroptioner. De tar väldigt seriöst på säkerheten och erbjuder sina investerare Investment CompensationFund (ICF). Det betyder att du får 2% tillbaka på investeringar upp till € 20.000 varje månad, varje sig du har tjänat på dina investeringar eller ej.

Plattform

StockPair har som mål att ge handlare med olika erfarenhet en professionell, lättförståelig och säker handelsmiljö. Plattformen är användarvänlig och intuitiv, utan krångliga facktermer och flashiga bilder som distrahera och förvirrar. Du handlar direkt på nätet och behöver inte ladda ner någon mjukvara.

Optioner

Stockpair binär optionSom mäklarens namn antyder så är de fokuserade främst på aktier och på aktiepar (stock pair). Här kan du handla med vanliga klassiska binära optioner där du förutser om det finansiella instrument (valutan, aktien, råvaran) kommer gå upp eller ner.

http://www.meubles-hummel.com/2403-dtf55698-ecrire-une-annonce-de-rencontre.html Paroptioner, är optioner där två aktier ställs mot varandra. Paroptioner bygger på relativ prestation mellan två tillgångar. När du handlar med binära optioner har marknadsrörelser en stor inverkan på handeln. Med Paroptioner, har marknaden ingen inverkan alls eftersom endast den relativa utvecklingen av tillgångar räknas. optioner (Par) som kommer att stiga i pris istället för att investera i en specifik option. Paroptioner finns som både fasta och rörliga.

http://svenskaneolith.se/produkt/decosteel-combo-slim-2034/?add-to-cart=3804 Fasta Paroptioner är optioner där man investerar i huruvida en av två aktier kommer stänga starkare än den andra inom en viss tid. Tidsfristen kan gälla från en eller minut till några dagar, och ersättningen är fast och utjämnad för båda optionerna.

http://planetapaz.org/es/noticias-olaneta-paz/111-noticias-2009/186-marina-internacional-de-santa-marta-refugio-para-los-yates-y-desamparo-para-la-ciudadania5?showall= Rörliga Paroptioner är optioner som har relativa odds, vilket innebär att ersättningen för en lyckad investering beror på hur mycket en option stiger i värde jämfört med den andra. Utdelningstiden är alltid i slutet av varje dag, vecka eller månad.

http://fairchanceproject.com/articles/letter-governor-brown-please-sign-assembly-bill-1909-lopez?msg=fail KIKO-optioner är en innovation som endast finns hos Stockpair. Med KIKO avgör du om tillgången kommer nå den övre eller lägre prisbarriären först, oberoende av tidsramen. Om tillgången når din valda barriär först är det en KNOCK IN och du är ”IN the money”. Om den når den motsatta barriären första är det en KNOCK OUT, du är “OUT of the money” och du kommer inte få en utbetalning.

Exempel på olika tillgångar Stockpair erbjuder:
Råvaror: Guld, Silver, Olja, Gas
Valuta: EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, EUR/GBP, AUD/USD
Börsindex: Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX- 35, CAC, Nikkei 225
Aktier: Coca-Cola, Facebook, Apple, Google, Nike

Bonus

Stockpair erbjuder idag ingen bonus. Licensierade mäklare får inte erbjuda binära optioner bonusar. Det är för att man inte ska bli förvillad av konstiga bonusvillkor och omsättningskrav. Även om det kan kännas trevligt att få en bonus så är det tydligare utan. Vi får se vad som händer i framtiden men den här kommer troligen att gälla ett bra tag.

Stockpair anordnar ofta turneringar där det gäller att bli den investerar som tjänar mest pengar på utsatt tid. Ett kul sätt att bli lite extra taggad, men kom ihåg att inte satsa mer än vad du har råd att förlora.

Demokonto och kontotyper

Stockpair utbildningHos Stockpair kan man i enstaka fall få ett demokonto som en del av coachningsprocessen. Dock endast tillsammans med ett riktigt konto. Demokontot sätts upp av en account manager och minsta insättning är €500.  De flesta investerare använder inte ett demokonto hos Stockpair.

Stockpair erbjuder ett standard konto och fyra olika premiumkonton – Silver, Guld, Platinum och VIP. Du når de olika nivåerna beroende på hur mycket du sätter in på kontot och du uppgraderas automatiskt till nästa nivå. Du belönas även med förmåner som handelskontroll, marknadsöversikt och med en personlig handels expert.

Mobil

Om du föredrar att handla i mobilen eller från din surfplatta, så erbjuder Stockpair en app för iPhone och Android. Appen finns tillgänglig att ladda ner i Google Play och i App store. Den gör det smidigt för dig att att handla med binära optioner och aktiepar direkt på din mobila enhet. Med appen kan du uppdatera marknadsinformation i realtid så att du aldrig missar en bra affär.

Insättningar och uttag

Insättningar och uttag på Stockpair är enkla och säkra att utföra. Du kan hantera ditt konto i amerikanska dollar, euro eller brittiska pund. När du valt din kontovaluta kommer alla transaktioner på kontot, inklusive insättningar, uttag och handel vara i den valutan.

Uttag kan ta upp till två arbetsdagar plus den tid din bank behöver för att behandla begäran.

Du kan överföra pengar till och från ditt konto med ett kredit- eller betalkort, samt genom andra betalningsmetoder som Skrill, Trustly, Neteller etc. För att handla säkert på Stockpair plattformen, krävs att du verifierar ditt konto med id-handlingar.

Kundtjänst

Stockpair har inte någon svenskspråkig kundtjänst. Svenska investerare kan prata med den engelska kundtjänsten på telefon (+44 2030269430), via e-post (support@stockpair.com ) eller via live chatten på webbsidan.

Kundtjänsten prioriterar kunder med högre konton så det kan ibland vara svårt att få hjälp snabbt om man har ett standard konto. Detta ser vi såklart som ett minus.

Sammanfattning

Stockpairs är en seriös mäklare som har vunnit flera priser för sin plattform. Den är enkel att använda, med tydliga steg som guidar dig dit du ska. Du väljer handelstyp, tillgång, tidsram och mängd – allt är designat så att du får en bra handelsupplevelse. Extra plus i kanten för deras innovativa paroptioner och cashback system. Att de inte har demokonto för nybörjare drar ner helhetsbetyget något. Men i övrigt är detta en riktigt bra binära optionsmäklare.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons