Pundet var nästan oförändrad

Pundet var nästan oförändrad mot dollarn på fredagen, då investerare förblev försiktiga i och med pågående grekiska skuldförhandlingar och eftersom marknaderna inväntade ett tal av Bank of Englands guvernör Mark Carney senare under dagen. GBP / USD nådde 1,5720 under den europeiska morgonhandeln, sessionen lägsta; paret konsolideras därefter på 1,5744. The Cable var sannolikt att hitta stöd vid 1,5665, den lägsta sedan den 24 juni och motstånd vid 1,5832, den högsta sedan den 23 juni. Marknaderna var skakiga då förhandlingarna mellan Grekland och dess fordringsägare återigen bröt på torsdagen. Tiden rinner ut för den grekiska regeringen att säkra ett avtal för att låsa upp nya medel inför den sista betalningsdagen för en €1600000000 återbetalning till Internationella valutafonden den 30 juni. Om Grekland missar betalningen riskerar de att gå in bankrutt, vilket kan leda till att landet måste gå ut ur EU samarbetet. Detta visar att Pundet var nästan oförändrad och påverkas inte för mycket av Grekland för tillfället även fast det kan komma att ändras.

go to site Pundet var nästan oförändrad

Investerare kommer också att titta framåt till kommentarer från BoE guvernör Marke Carney senare under dagen, för ytterligare indikationer på centralbankens nästa politiska åtgärder. Samtidigt förblev dollarn med stöd efter uppgifter på torsdagen som visade att USA:s personliga utgifter ökade med 0,9% i maj, över förväntan på en vinst på 0,7%. Rapporten visade också att personlig inkomst ökade med 0,5% i maj, i linje med prognoserna och efter att ha stigit 0,5% i april. Dessutom sade US Department of Labor att antalet individer som ansökte om första arbetslösa fördelar i den vecka som slutade 20 juni ökade med 3.000 till 271 tusen från förra veckans totalt 268.000. Analytiker hade väntat första arbetslösa fordringar öka med 4.000 till 272.000 förra veckan. Sterling var svagare mot euron, med EUR / GBP som gick upp med 0,15% till 0,7121.

go to link Binära Options Tips

Pundet var nästan oförändrad och pundet kommer att vara en svårlistad option idag. Möjligtvis att säljoptioner på pundet mot EUR kan ge en bra avkastning men då uppmanas man att handla väldigt korta binära optioner.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons