Pundet gick ner mot dollarn på onsdagen

Pundet gick ner mot dollarn på onsdagen

Pundet gick ner mot dollarn på onsdagen, efter statistik visat att den brittiska industrikonjunkturen expanderade i den långsammaste takten på 26 månader i juni, medan de grekiska skuldproblemen fortsatte att stödja efterfrågan på säker tillflyktsorter som dollarn. GBP / USD nådde 1,5676 under den europeiska morgonhandeln, parets lägsta sedan juni 29; paret konsolideras därefter på 1,5677, och spreds med 0,21%. Kabeln var sannolikt att hitta stöd vid 1,5622, den lägsta sedan den 17 juni och motstånd vid 1,5788, den högsta sedan den 29 juni. Forskargruppen Markit rapporterade på onsdagen att de brittiska tillverkningsInköpschefsIndexet sjönk till 51,4 förra månaden från 51,9 i maj vars siffra reviderades från en tidigare uppskattad läsning på 52,0. Analytiker hade väntat indexet att stiga till 52,5 i juni. Samtidigt förblev dollarn med stöd efter att Internationella valutafonden bekräftade att den grekiska regeringen underlåtit att göra en schemalagd 1600000000€ utbetalning före stängningsdags på tisdagen. Europeiska aktier går upp med däremot står valutorna dåligt till där Pundet gick ner mot dollarn på onsdagen.

begin aleve canada Pundet gick ner mot dollarn på onsdagen

Fonden sade att Grekland kan nu bara ta emot ytterligare finansiering efter sina skulder rensas. Grekland bad om att få extra tid för att betala tillbaka sina lån, men där valutafonden sade att det kommer att ett beslut under senare tid. En bankrutt i Grekland ger extra oro över landets solvens och man börjar tvivla på om tillståndet av grekiska banker som de använder som säkerhet för Europeiska centralbankens lån. Euroområdets finansministrar skulle diskutera senare onsdag men Tysklands förbundskansler Angela Merkel har uteslutit ytterligare förhandlingar förrän efter söndagens folkomröstning i Grekland om att acceptera de villkor som föreslås av långivare för att utvidga landets räddningsaktion. Sterling var starkare mot euron, med EUR / GBP som halkade ner med 0,27% till 0,7082. Även på onsdagen, sade Markit att Tysklands tillverknings PMI var oförändrad på 51,9 förra månaden, i linje med förväntningarna. Frankrikes tillverkning PMI tickade upp till 50,7 i juni från 50,5 föregående månad, och gick emot förväntningarna på en oförändrad läsning.

http://yogaartzhub.com/62531-azulfidine-cost.html Binära Options Tips

Pundet gick ner mot dollarn på onsdagen och vi kommer att göra bra avkastning på både euron och pundet. Se till att handla säljoptioner på pundet gentemot US dollar och köpoptioner på pundet gentemot Euro.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons