Nya trender 2017

Publicerat under ,  

20172016 har varit ett intressant år, inte minst för binära optioner industrin. Det var en hel del politiska händelser som så klart påverkade aktiemarknaden och mycket annat. Inom binära optioner så har det varit en del uppköp, en del regleringar och en del sportstjärnor som marknadsför binära optioner.

Nu när vi är inne i 2017 så ser vi fram mot nya milstolpar och här är vad vi har att vänta oss.

my site Fler säkra mäklare
Det har skett fler och fler regleringar under 2016 och det kommer att fortsätta under 2017. Vi kommer att se fler säkra och trygga mäklare som är licensierade.

http://homescope.ca/index.php Nya mäklare
Det finns många nya mäklare som kommer att ge sig in i binära optioner och Forex under 2017. Vi ser bland annat fram mot att Skilling ska komma igång.

get modafinil uk Mer mobilvänlig trading
De flesta av oss använder mobilen till allt idag och samma sak gäller för trading. Mäklarna kommer att jobba hårt under 2017 för att kunna tillhandahålla den absolut bästa mobila plattformen.

Mer utbildningsmaterial
Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för att bli en lyckad trader. Man blir aldrig fullärd och en bra mäklare tillhandahåller bra utbildningsmaterial. Därför så tror vi att mäklarna kommer att satsa ännu mer på detta under 2017.

Säkerhet
Vi lever i tider då brotten på nätet ökar och det är därför av största vikt att mäklarna har en säker plattform och krypterad kommunikation. Om en mäklare skulle få ett intrång så kommer kunderna snart att vända till någon annan. Därför så kommer man att jobba hårt med att göra sina plattformar ännu säkrare under 2017.

Mer funktioner
Under 2017 så kommer många mäklare att satsa på att lägga till fler funktioner till sina plattformar. Det kommer troligen att vara saker som alarm, ekonomiska kalendrar, avancerade rapporter, CFD handel och mycket annat. En del mäklare har redan allt detta och andra kommer att lägga till.

Fler sponsringar
Under 2016 så dök det upp en del oväntade sponsringar och det var kul att se mäklare för binära optioner lite varstans. Vi tror att detta kommer att öka under 2017 med fler kändisar som gör reklam för binära optioner. Om det är positivt eller negativt är kanske svårt att avgöra men när allmänheten får upp ögonen för det så brukar det bli bättre för alla.

Vi återkommer i slutet av året för att summera denna lista. Vi tror att det kommer att bli ett mycket intressant år med många förbättringar för alla som handlar med binära optioner. Har vi missat något i listan så får du gärna höra av dig.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons