Mäklare

Våra favoritmäklare

Mäklare

Köpbelopp

Min. insättning

Utbetalning

Länkar

€1 - €5000

€10

91%

$10 - $2000

€50

90%

€24 - €200k

€250

89%

€250 - €6000

€20

85%

€5 - €1500

€100

85%

€1 - €8000

€250

90%

€100 >

€10

85%

-

€200

81%

-

-

-

Handel med binära optioner

De som tillhandahåller handel med binära optioner kallas för mäklare eller binära optionsmäklare. De erbjuder en plattform för handel, plattformen och dess mjukvara finns tillgänglig på dator, surfplatta och i mobilen. De mäklarna vi skriver om här är alla licensierade och godkända för handel med finansiella instrument i EU. Det betyder att du kan handla hos dessa licensierade mäklare, utan att behöva oroa dig för att råka ut för bedragare eller bluffmäklare.

På binäraoptioner.se har vi själva testa alla mäklare som vi recenserar. De är våra egna erfarenheter vi skriver om och hur vi uppfattar de olika mäklarna. Vi har satt upp några kriterier som vi tycker är viktiga när det gäller val av binära optionsmäklare och rekommenderar att du noga läser igenom alla recensioner innan du gör ditt val.

How to trade

Kriterier för recension

Det första och viktigaste kriteriet är att en mäklare är licensierad. Vi rekommenderar eller recenserar aldrig en mäklare som inte har licens i Europa och EU. Det finns mäklare som har licenser från länder utanför Europa. Vi rekommenderar inte dessa för att vi helt enkelt vet för lite om marknaden i de länderna som mäklarna är licensierade, och kan inte gå i god för att de är seriösa.

Vi inleder med en liten snabbfakta fem punkter där du lätt och snabbt kan se vad lägsta insättningen är, spannet mellan hur lite och hur mycket du kan satsa och så avkastningen. Alla dessa siffror kan variera en hel del hos olika mäklare.

Licens

Det första vi gör är att berätta helt kort om mäklaren, när de startade, vart de har licens, om de har övriga licenser eller annat som ger dem förtroende för att vara en seriös aktör.

Plattform

Vidare, tittar vi generellt på plattformen och mjukvaran. Är den användarvänlig och intuitivt designad? Känns det inbjudande och spännande att spendera tid där eller mest rörigt?

Demokonto

Vad finns i form av utbildningsmaterial och hur är det med demokonto? Om ett demokonto finns vilka är förutsättningarna för att få ett sådant?

Optioner

Utbud av optioner, vilka olika typer av optioner finns hos mäklaren och vilka underliggande tillgångar går de att handla med.

Bonus

Erbjuder mäklaren en bonus, vad gäller för den? Om de inte har en bonus, finns det annat kul i form av tävlingar eller turneringar som driver investerare?

Insättningar och uttag

Hur är det med insättning och uttag? Går det smidigt eller är det en krånglig och långdragen process.

Kundtjänst

Hur tillmötesgående är kundsupporten, är de lätt att få tag på dem och finns det kundtjänst på svenska?
Dessa är våra kriterier för att recensera binära optionsmäklare. Vi slutar med en liten sammanfattning och egen tankar om vad som är bra eller dåligt med varje enskild mäklare. Du kan lita på att vi själv har provat varje mäklare och att vi kan produkten som vi recenserar och skriver om.

Show Buttons
Hide Buttons