Kopparpriserna gick lägre på onsdagen

Kopparpriserna gick lägre på onsdagen efter att ha visat en två-veckors högsta tidigare under sessionen efter att beslutsfattare i Peking kommer att genomföra nya stimulansåtgärder för att stödja ekonomin. På Comex uppdelningen av New York Mercantile Exchange, ökade koppar för leverans i mars med så mycket som 3,7 cent, eller 1,41%, för att träffa en sessions högsta på $2,618 per pund, den högsta noteringen sedan 21 januari, innan den handlades på $2,569 under de europeiska morgontimmarna, ned med 1,2 cent, eller 0,47%. Futures var sannolikt att hitta stöd vid $2,496, den lägsta från den 3 februari och motståndet vid $2,634, den högsta från 21 januari. En dag tidigare, ökade koppar 9,1 cent, eller 3,67%, för att regleras på $2,581 per pund efter ett rally i olja och globala aktiemarknaderna lyfte sentimentet. Vilket i sin tur visar att kopparpriserna gick lägre på onsdagen.

http://ntbctucson.com/?plugin=all-in-one-event-calendar Kopparpriserna gick lägre på onsdagen

Data som släpptes tidigare visade att HSBC / Markit Kina tjänster inköpschefsindex föll till en åtta månaders lägsta på 51,8 i januari från 53,4 i december, och gick emot förväntningarna på en läsning av 52,8. De nedslående uppgifter kom efter ett par rapporter som släpptes under helgen visade att aktiviteten i Kinas tillverkningsindustri gick ner förra månaden, och ta till press på beslutsfattarna att stimulera en vacklande ekonomi. Kopparpriserna tappade 33,1 cent, eller 11,72%, i januari efter oro över den globala ekonomiska utsikterna och den påverkan på framtida efterfrågeutsikter dämpas av varan. På andra ställen på Comex, guld terminer för april gick upp med $4,20 eller 0,33%, att handlas på $1,264.50 per uns, medan silver terminer för leverans i mars doppade 2.8 cent, eller 0,16% att handla på $17,29 per uns. Guld föll på tisdagen efter den grekiska regeringen redogjort sina planer på att omförhandla villkoren i sin €140.000.000.000 bailout, och drog sig tillbaka från vallöften att kräva en skuldnedskrivning. På data fronten, kommer USA att släppa en rapport om ADP Arbetstillfällen utanför jordbrukssektorn för januari senare under dagen. Dessutom, Institutet för Supply Management var att ta fram uppgifter om icke-industrikonjunkturen tillväxt i januari, då investerare letar efter ytterligare indikationer på styrkan i ekonomin.

best site to buy accutane Binära Options Tips

Kopparpriserna gick lägre på onsdagen och sentimentet kommer att vara stark som binär option under dagen. Säljoptioner på koppar kommer att ge bra avkastning. Att rekommendera är att handla lite längre optioner då det ser ut att den kommer att gå ner på längre sikt.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons