24optionblacklogo
För- & nackdelar
  • Flest licenser
  • Gratis demokonto
  • Grym plattform & App
Köpbelopp

€1 - €5000

91% utbetalning med minst €10 i insättning

Ingen bonus

IQ Option

Generell Risk Varning: Finansiella tjänster som erbjuds av denna webbsida har en hög risk och kan resultera i förlust av alla dina pengar. Investera aldrig pengar som du inte har råd att förlora.

Licens

IQ OptionIQ Option bildades 2013 och är en mycket seriös aktör som är reglerade av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer 247/14. I Sverige är de också reglerade av Finansinspektionen (FI). De är också registrerade av The financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien och motsvarande institutioner i Italien, Spanien, Tyskland, Frankrike och Nederländerna.

Seriös Aktör

IQ Option har totalt fem licenser från olika finansiella institut, flest av de mäklare som finns representerade på binäraoptioner.se. De har även blivit rekommenderade av NASDAQ som den plattform som erbjuder bäst villkor och säkerhet för sina kunder. Därav har det ett mycket gott renommé, och många investerare menar att IQ Option är bäst i branschen.

Plattform

IQ Options plattform är riktigt imponerade, deras site har en vass design och är mycket användarvänlig. Du kan till exempel ha upp till fyra diagram i ett och samma fönster och göra flera trades på samma diagram samtidigt. Du kan anpassa hur datan presenteras på olika vis etc.

Du hittar även löpande realtidsnyheter och realtidsvarningar för trendförändringar. IQ Option har även kul sociala funktioner. Du kan till exempel följa andra investerare och se listor över de mest framgångsrika handlarna/investerarna.

De satsar även på att utbilda sina investerare och har ett utmärkt interaktiva utbildningsystem. Det märks att IQ Option verkligen vill vända sig till mindre erfarna investerare, vilket vi tycker är positivt.

Optioner

IQ Option erbjuder  vanliga binära optioner samt optioner med diverse tidsintervaller mellan 60 sekunders upp till 1 timme. De har även long term investeringar på upp till flera månader.

De erbjuder ett 70-tal råvaror, valutapar, aktieindex och enskilda aktier. Tyngdpunkten av binära optioner ligger på valutapar och aktier. Av råvaror kan du bara handla med guld och av aktieindex är det bara de absolut största som finns hos IQ Option.

balsareny conocer chicas Generell Risk Varning: Finansiella tjänster som erbjuds av denna webbsida har en hög risk och kan resultera i förlust av alla dina pengar. Investera aldrig pengar som du inte har råd att förlora.

Ingen Bonus

IQ Option erbjuder paradigmatically ingen bonus i dagsläget. Det beror på att man inte tillåter licenserade mäklare att erbjuda bonusar. Det kan tyckas lite tråkigt men det är ett sätt att få en tydligare bransch där alla vet vad som gäller. Problemet med bonusar var att det ibland var svårt att förstå alla villkor och då blev det en del otrevliga överraskningar. Det känns bra att tchat ado gratuit sans inscription IQ Option har valt att följa direktivet.

IQ Option tillgångarIQ Option har även ett gäng olika tävlingar och turneringar som fungerar som ett bra sporre för investerare överallt. Går du med i en turnering så tävlar du emot andra traders världen över. Det brukar funka så att den som har den högsta kontobalansen i slutet av en turnering vinner en stor procent av det totala inköpet från alla investerare som gått med. Det kan bli en rejäl summa i slutändan.

Demokonto och kontotyper

IQ Option erbjuder branschens bästa demokonto. När du registrerat dig så kommer du att få tillgång till ett demokonto laddat med €1000 i virtuell valuta. Här du kan testa att handla binära optioner utan risk att förlora några pengar. Som nybörjare är det fantastiskt att kunna lära sig mer om plattformen och investeringsformen utan att behöva investera på riktigt. IQ Options generösa demokonto är en av deras främsta styrkor.

Utöver demokonto så har IQ Option två olika typer av konton. IQ Option Real konto, som startar från en insättning på €10, och IQ Option VIP konto för den som gör en insättning på €1000 eller mer.

Mobil

IQ Option turneringarIQ Option finns också för mobila enheter, både till iOS och Andriodsystem. Deras app är snygg och enkel att använda och du möjlighet att handla binära optioner var du än befinner dig så länge du har internetuppkoppling. Appen är i princip likadan som handelsplattformen, fast i mindre storlek, så om du endast vill använda telefonen eller plattan för handel så är det fullt möjligt utan att missa några viktiga funktioner.

Insättningar och uttag

Återigen imponerar IQ Option med sina rekordsnabba insättningar och uttag. IQ Option tar säkerhet på stort allvar för att göra din första insättning krävs att dina dokument har blivit godkända viket idagsläget är en snabb process. Minsta insättning är €1 och minsta uttag är €10 per dag och tar bara en arbetsdag att genomföra vilket är mer än dubbelt så snabbt som hos konkurrenterna.

Kundtjänst

På sajten erbjuds du kundtjänst på engelska dygnet runt. För att kontakta supportteamet kan du använda e-post, ett formulär på sajten, live chatt och Skype. De svarar inom någon timme. Litet minus för att de inte har någon kundtjänst på svenska. IQ Option har även en väldigt bra FAQ så innan du kontaktar kundtjänsten kan det var bra att se om du kan hitta svaret på din fråga där.

Sammanfattning

IQ Option säger själva att de vill erbjuda de bästa villkoren i branschen och det lyckas de nästan helt och hållet med. Vi är lyriska över deras plattform, generösa demokonto och att de har utbetalningar på upp till 91%. Snabba insättningar och uttag utan några problem är också en av styrkorna. När det gäller optioner så är de något begränsade, kanske för att de har ett stort fokus på just nybörjare inom binära optioner. Detta plus att de inte har en svensk kundtjänst drar ner betyget något.

Generell Risk Varning: Finansiella tjänster som erbjuds av denna webbsida har en hög risk och kan resultera i förlust av alla dina pengar. Investera aldrig pengar som du inte har råd att förlora.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons