IQ Option turneringar

IQ Option turneringar

Publicerat under ,  

Det är inte många som känner till det men det går faktiskt att delta i turneringar när man handlar med binära optioner. Man kan säga att det är en form av tävling i tävlingen. Det är IQ Option som är tidiga med detta format. IQ Option gillar att prova olika format och en del fungerar medan andra snabbt försvinner.

Nu har alltså IQ Option börjat erbjuda handelsturneringar där du kan registrera dig för en viss summa pengar och sedan tävla mot andra traders. Här behöver det inte vara en så stor summa, utan det är mer äran man tävlar om kanske.

Hur fungerar turneringar hos IQ Option?

För att komma igång med en turnering så behöver du köpa in dig för en viss summa pengar. Du tävlar vanligtvis mot 10 upp till 100 andra investerare. Alla börjar med samma summa pengar och samma virtuella valuta och sedan bär det av. Målet är så klart att investera pengarna och utöka saldot. Man kan likna det lite vid att man handlar på ett demokonto men resultatet har betydelse. Du har helt fria händer att handla precis som du vill med det dedikerade kapitalet.

IQ Option avslutade turneringarNär turneringen sen väl är slut så kommer den totala prissumman att delas upp mellan de som placerat sig bäst i själva turneringen. Man kan likna det lite vid en pokerturnering faktiskt.

Det är ett helt nytt format att handla med binära optioner på detta sätt. Här kan man prova på hur pass bra man är jämfört med andra. Annars sitter man ofta själv och handlar och det kan vara svårt att veta hur pass bra man verkligen är. Vi här på Binäraoptioner.se tror att fler mäklare kommer att ta efter detta framöver. Det är en frisk fläkt för branschen och här visar man hur mångsidigt det kan vara när man handlar med binära optioner.

IQ Option var tidigt ute

IQ Option är just nu en mäklare som vi gillar eftersom man vågar att prova nya saker. Man bryter ny mark och experimenterar. Det är sånt som tar branschen framåt och gör att kunderna stannar. Grundplattformen hos IQ Option är också riktigt bra och om du vill läsa mer om den så kan du göra det här.

Det är ganska nyligen som man lanserade 4.0 av sin plattform och de kommer hela tiden med nya uppdateringar. Det verkar som att IQ Option lyssnar på oss handlare och tar till sig våra önskemål. Vi kommer att fortsätta att hålla ögonen på IQ Option framöver och hoppas på fler roliga koncept.

IQ Option deltagare

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons