Profit without limits

IQ Option lanserar klassiska optioner med över 500 tillgångar

Publicerat under ,  

IQ Option har nyligen lanserat ett helt nytt instrument som många traderas har efterfrågat. Om du inte har provat detta nya instrument än så ska vi förklara lite mer i detalj hur det fungerar. Först och främst så är det 500 nya underliggande tillgångar som man får tillgång till genom dessa nya optioner.

Med binära optioner så måste man satsa 1 USD eller mer men med klassiska optioner så börjar det så lågt som vid 6 cent. Tack vare hävstången så kan en relativ liten insats fortfarande bli stora pengar. Det betyder även att man inte behöver riskera så mycket pengar och har råd att chansa lite. Tänk bara på att dessa instrument har väldigt hög risknivå och därför så får man vara beredd att förlora hela insatsen.

Hur handlar man klassiska optioner hos IQ Option?

Det finns redan nu över 500 olika tillgångar att handla i. Du hittar bland annat S&P 500 med alla de bästa företaget i USA. Det räcker med en liten nyhet för att priset på dessa företag ska röra sig ordentligt. Det fungerar lite som att handla aktier men är betydligt mer kortsiktigt och med mer hävstång. Innan du handlar optioner i dessa företag så gäller det att göra en ordentlig analys och hitta en trigger som gör att priset kommer att förändras.

Med klassiska optioner så kan du följa utvecklingen i ett företag och bli expert på just det företaget. Sedan så handlar du optioner i den riktningen som du tror det går och kan på så sätt tjäna pengar. Som ett exempel så kan man handla optioner på Netflix hos IQ Option och genom att bli expert på det bolaget så har man möjlighet att skifta optioner när det vänder.

En skillnad mellan dessa klassiska optioner och binära optioner är att man inte behöver vänta på att löptiden går ut. Klassiska optioner uppdateras hela tiden men tyvärr bara när den Amerikanska börsen är öppen. För att summera det hela så kan klassiska optioner fungera som ett komplement till binära optioner. Klssiska optioner har betydligt mer hävstång och då även risk eftersom du inte vet hur mycket du kommer att tjäna eller förlora. Din förtjänst kan med andra ord bli oändlig men det gäller även åt andra hållet. Det gäller att läsa på ordentligt innan och bli riktigt bra på just den tillgången som man väljer att handla i. Små händelser kan förändra priset på tillgången markant.

Vill du prova handla vanliga optioner så behöver du inte öppna ett nytt konto hos en ny mäklare, utan du hittar nu både binära optioner och vanliga optioner hos IQ Option. Vill du veta mer om denna mäklare så kan du läsa vår fullständiga recension här. Där fokuserar vi endast på binära optioner och hur mäklaren står sig mot andra mäklare i samma bransch.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons