Guldtackor

Hur man handlar guld med binära optioner

Publicerat under  

Guld är en råvara som alla känner till och den har alltid haft ett högt värde. Det är även en nyckeltillgång för binära optioner. De flesta mäklare erbjuder nämligen just guld som en underliggande tillgång när man handlar med binära optioner.

Guld har alltid fascinerat oss som smycke och även som investering. Många länder har använt guld som ett betalningsmedel under en lång tid. Guld har även varit råvaran som varit den trygga hamnen. Det vill säga att när det är oroliga tider så har folk sökt sig till guld. Världen är i ett känsligt läge och därför så pratar man mer och mer om just guld.

Hur tjänar man pengar på guldpriset?

Det har varit en ganska hög ingångströskel för att kunna investera i gulden men tack vare binära optioner så har tillgången blivit betydligt enklare. Man kan satsa så lite som 100 kr på att guldpriset ska gå upp eller ner hos en del mäklare.

Historiskt så har många guldstrategier lett till att man ska köpa guld och behålla det (stoppa i byrålådan). Tyvärr så har det krävts ganska mycket pengar för att köpa guldtackor eller guldmynt för en långsiktig investering. En annan nackdel är att man kanske inte vill ha guldet hemma och då tillkommer en lagringskostnad. Att investera i fysiskt guld är helt enkelt inte så smidigt.

Ett annat sätt att spekulera på guldmarknaden är att trada i spotpriset på future marknaderna. Nackdelen här är att det krävs mycket pengar för att komma igång. Många kräver minst 10.000 dollar för att få tillgång till den marknaden.

Fördelar med guld binära optioner

Tack vare binära optioner så kan man nå guldmarknaden betydligt enklare. Det är enkelt och smidigt att handla med guld binära optioner och här nedan så ser du de största fördelarna.

  • generic neurontin price Lågt kapitalkrav – Du behöver inte mycket pengar för att kunna spekulera i guldpriset med hjälp av binära optioner. De flesta mäklare erbjuder handel för bara ett fåtal dollar. På så sätt så kan du känna på guldmarknaden utan att riskera några större summor pengar.
  • how to buy gabapentin online Flexibla strategier – Även om många tycker att man ska köpa och hålla guld långsiktigt så kan man med hjälp av binära optioner ha en mer kortsiktig relation till guldet. Det finns många binära strategier som specialiserar sig på guldpriset. Vi kommer att skriva mer ingående om dessa strategier framöver.
  • Kontrollera din risk – Med hjälp av binära optioner så har du lätt att övervaka din risk. Du kan aldrig förlora mer än vad du har betalt för din option. Priset på guld kan växla väldigt mycket i värde och därför så kan det vara skönt att veta vad man maximalt kan förlora. Om man köper future contracts och liknande så kan förlusten bli riktigt stor om guldpriset rör sig mycket.

Fördelen att handla guld med binära optioner är att du hela tiden känner till hur mycket du riskerar och du kan handla med lite pengar. Du kan lätt välja om du tror att priset ska gå upp eller ner och om du ska vara långsiktig eller kortsiktig.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons