HighLow binära optioner
För- & nackdelar
  • Omsättningsfria bonuspengar
  • Modern plattform
Köpbelopp

$10 - $2000

90% utbetalning med minst €50 i insättning

Ingen bonus

HighLow

LICENSER

HighLow är ett av de nyare namnen i branschen, men är för det inte sämre än någon annan populär broker för binära optioner. Med lansering 2016 blev det snabbt ett populärt alternativ och mycket tyder på att de har lång erfarenhet och vet precis hur de ska skilja sig från sina konkurrenter.

Brokern är reglerad av ASIC (Australian Securities and Investment Commission) som är en av världens hårdaste reglerande organ för handel med finansiella instrument, vilket talar mycket för pålitligheten hos denna aktör.

Huvudkontoret finns i Sydney i Australien men de är även aktiva i England med ett fysiskt kontor, så de är alltså licenserade i två av de allra mest strikta regionerna i hela världen. De blir dock inte granskade av Svenska Finansinspektionen, gör vad du vill med den informationen.

SERIÖS AKTÖR

bonus för binära optionerAll information gällande reglering finns tillgängligt direkt på deras webbsida för vem som helst att dubbelkolla. Det tyder på transparens och pålitlighet, så det är ingen tvekan om att HighLow är en seriös aktör. Om du inte tror på oss kan du genast surfa in på deras webbsida och dubbelkolla informationen.

Du kan dra nytta av ett demokonto som är en av de allra enklaste varianter vi någonsin sett, det räcker med en knapptryckning så är du igång. Det är superbt och tacksamt då HighLow använder sig av en lite nyare handelsplattform som inte är direkt jättevanlig än så länge, men vi tror det kommer ändras (läs mer om plattformen längre ner). Demokontot hjälper dig få ordning på plattformen och alla funktioner som finns tillgängliga, vi rekommenderar starkt att du drar nytta av den.

HighLow erbjuder en förstklassig tjänst och håller dig inte heller till jobbiga regler och villkor. De bonusar som erbjuds har inga jobbiga omsättningskrav, de tvingar dig inte sätta in stora summor pengar för att få börja trada (många brokers använder väldigt höga lägsta-insättningar tråkigt nog) och de erbjuder ett gratis demokonto.

BINÄRA OPTIONER, CFDs OCH VALUTAHANDEL

Om vi kikar på tillgängliga alternativen och instrumenten för handel ser vi fler än 80 alternativ där bland annat råvaror, aktier, index och populära valutapar finns tillgängliga. Det allra mesta handlar om binära optioner då det är huvudinriktningen hos HighLow, de har bara nyligen lagt till handel med valutapar och lite andra instrument.

Lägsta investering är 10 dollar, en bra bit lägre än deras konkurrenter, och är en bra summa för nybörjare till handel med binära option. Många vill inte investera större summor innan man blir trygg med plattformen och säker i sina tradingstrategier.

Du kan handla med den klassiska High/Low trading varianten, även High/Low Spread och Turbo Spread för att nämna några alternativ.

PLATTFORM

binära optioner online med highlowAnvändarvänligheten är väldigt hög och HighLow håller det enkelt. Viktig information är lättillgängligt och allting är snyggt designat. Även om sajten endast finns tillgänglig på engelska så är den lätt att använda tack vare att vi svenskar generellt har en ganska hög nivå på våra engelskakunskaper. Sajten är en av de mer användarvänliga vi har stött på där allting är lätt att hitta men ändå välfylld med information.

Handelsplattformen är Market Pulse, en aktör som har funnits i mer än 10 år men som inte riktigt har slagit igenom för handel med valuta. Men nu kan det ändras tack vare att HighLow håller sig till denna plattform som hela tiden siktar mot nya höjder.

BONUS

De allra flesta aktörerna i branschen erbjuder saftiga bonusar för att locka kunder. Dessa kunder upptäcker snabbt att pengarna är låsta på kontot innan en viss omsättning har gjorts. Så går det inte till hos HighLow.

Du kan få upp till 50 dollar i form av cashback bonus efter att du gjort din första insättning. Sedan får du “poäng” för varje trade du gör, och dessa poäng kan du byta in mot bonuspengar i slutet av varje månad. Villkoren för dessa bonuspengar säger – “gör som du vill med pengarna”. Det krävs dock att du handlar en del för att kunna få dessa poäng, ett par trades per månad kvalificerar dig inte till detta.

Det går även att få cashback bonus baserad på de trades som du placerar och även på ad-hoc basis. Det finns med andra ord ganska mycket att hämta i form av extra pengar, och det bästa av allt är givetvis att pengarna är dina utan någon jobbig omsättning.

MOBIL

handla binära optioner i mobilenHos HighLow kan du även hålla igång med binära optioner och Forex trading i din mobil. Du kan lätt ladda ner klienten som finns tillgänglig för iOS och Android i respektive app-affär. Du får tillgång till alla funktioner direkt i din smartphone och surfplatta och kan hålla dig aktiv även när du är ute på språng.
Du behöver aldrig missa en möjlighet med HighLow i mobilen.

INSÄTTNINGAR OCH UTTAG

Även på denna punkt håller HighLow en väldigt hög standard. Olikt de allra flesta andra aktörer kan du göra en minsta insättning på 50 dollar. Där de flesta andra tvingar dig sätta in många tusen kronor kan du alltså börja försiktigt.

För att sköta de ekonomiska transaktionerna kan du använda VISA, Mastercard, Neteller och BitCoin. Alla är smidiga alternativ, men det tillkommer vissa avgifter för dina uttag, något som beror på kreditbolagen och inte på mäklaren.

KUNDTJÄNST

En positiv upplevelse kan vara helt avgörande för beslutet om en valutahandlare stannar kvar hos en broker eller hellre drar vidare till ett annat alternativ. Återigen, HighLow gör det väldigt bra.

Du kan nå HighLow support via telefon och email mellan klockan 09:00 till 04:00 Australiensisk tid alla veckodagar, vilket blir ungefär 00:00 till 20:00 svensk tid. Tidsskillnaden är stort beroende på om det är sommartid eller vintertid.

SUMMERING

Det finns många orsaker att gillar HighLow. Deras sida är enkel att använda och plattformen är så tydlig en plattform bara kan bli. Deras bonusar är mycket uppskattade då de inte har några krav på omsättning och för att det finns lite olika sätt att få dessa bonusar.

Enkelheten med demokontot gör det väldigt attraktivt att prova HighLow, och tack vare de låga summorna som gäller för minimiinsättning och lägsta investering kan vi varmt rekommendera HighLow för nybörjare.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons