Handla med binära optioner i mobilen

Publicerat under ,  

Tillhör du också oss som inte kan slita sig från våra mobiler och smartphones? Då vet du säkert redan att du kan handla med binära optioner direkt i mobilen! Har du inte redan listat ut hur du investerar i binary options direkt i telefonen så är detta den perfekta guiden för dig!

Varför binary options i mobilen?

Binary options är lika nytt som det är spännande och är en fantastisk chans till att tjäna lite extra pengar. Att handla med binary options, binära optioner på svenska, är ganska enkelt. Allt du behöver är lite kunskap och din dator, eller varför inte prova att investera direkt i mobilen.

Binära optioner är en fascinerande marknad som just nu är i en väldigt expansiv fas, vi ser allt fler mäklare ta plats och möjligheterna är oändliga. Att investera i binära optioner direkt i mobilen är väldigt enkelt, de flesta stora mäklarna erbjuder idag någon form av plattform för just mobil handel. Här får du tillgång till ditt konto, information och optioner (om än ett begränsat utbud) oavsett om du sitter på bussen, står i kö eller bara är på språng. Du får en överskådlig vy av dina transaktioner och aktiva trades oavsett vart du befinner dig. Dessutom är det inte helt ovanligt att mäklare erbjuder speciella bonusar för kunder som använder den mobila plattformen. Kolla därför alltid med din mäklare om det finns exklusiva erbjudanden för just mobil handel så du inte missar något.

bophone-1

Plattform och programvara

Är du sugen på att prova binary options i mobilen eller surfplattan erbjuder de flesta mäklarna någon form av plattform och programvara för detta. Det borde inte spela någon som helst roll om du har en mobil med IOS som system eller en Android/Windows. Olika mäklare erbjuder olika typer av program, antingen i form av en app eller en programvara du måste ladda ner.

För att ladda ner en app eller en programvara för trading kan du besöka din app-butik i telefonen. I vissa fall måste du dock gå in på mäklarens egna webbplats för att få tillgång till programmet. När du laddat ner bör du kunna logga in snabbt och utan problem, självklart använder du dina vanliga kontouppgifter. Om din mäklare inte har någon dedikerad app eller programvara är webbplatsen allt som oftast redan mobilanpassad och du behöver inte ladda ner något. Då skriver du bara in mäklarens webbadress i din webbläsare på mobilen och klickar OK, använd sen dina vanliga uppgifter för att logga in och börja med din trading.

Utbud av binära optioner i mobilen

Precis som när man spelar på mobilcasino kan utbudet av binära optioner vara ganska begränsat. Det är alltså inte helt ovanligt att du bara får tillgång till ett begränsat eller litet utbud av de binära optioner som mäklaren erbjuder. Varför vissa optioner bara finns tillgängliga på desktop (dator) vet vi faktiskt inte. Dock bör mäklaren alltid informera om utbudet när du besöker deras hemsida, många har även en dedikerad sida om just handel med binära optioner i mobilen. Här hittar du all information du behöver för att registrera dig och komma ihåg hos just denna mäklaren. Så är du ute efter en specifik option bör du alltid kolla innan du väljer mäklare, det kan alltså vara så att just den optionen inte erbjuds i mobilen.

Bonus och binära optioner

Vissa mäklare erbjuder någon form av insättningsbonus eller välkomstbonus när du registrerar dig och börjar handla med binära optioner. Det är inte heller ovanligt att det finns speciella erbjudanden som bara gäller trading i mobilen. Kolla alltid med din mäklare innan du börjar handla, info om bonusar brukar finnas direkt på startsidan eller när du laddar ner en app/programvara.

Det finns även mäklare som erbjuder kunder en dedikerad account manager, detta är en person som har hand om ditt konto och dina frågor. Hit kan du alltid vända dig om du behöver hjälp eller vill veta något speciellt om din handel eller ditt konto. I de flesta fallen blir du tilldelad en kontakt direkt när du registrerar dig, passa då på att ställa alla frågor du har om handel med optioner i mobilen. Vi brukar alltid rekommendera att man läser kraven och reglerna noggrant innan man accepterar en bonus, oftast medföljer omsättningskrav och specifika regler. Detta innebär att du måste omsätta den bonus du får ett visst antal gånger innan du kan ta du din vinst. Dock är detta inte speciellt svårt när det kommer till binary options då återbetalningsprocenten kan vara så hög som 85 % av din satsade summa.

Summering av binary options i mobilen

Att handla med binära optioner, binary options på engelska, är lika roligt som det är spännande och lönsamt. Vinsterna är höga och har man bara rätt kunskap och information är det inte svårt att göra sig en hacka på trading. Detsamma gäller handel i mobilen, här får du koll på dina optioner och ditt konto vart du än är och kan enkelt göra nya investeringar. Dock är utbudet av optioner något mindre när man väljer att handla direkt i mobilen. Det är värt att tänka på när man väljer mellan desktop och mobil/surfplatta. Glöm inte heller att kolla med din dedikerade service/account manager om det finns något speciellt erbjudande eller bonus när du väljer att handla optioner i mobilen, och tänk på att man alltid kan förhandla och få bättre villkor!

Happy trading!

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons