Guldpriset handlas oförändrad på tisdagen

Guldpriset handlas oförändrad på tisdagen i början av Asien efter att omedelbar oro om Greklands utträde ur euroområdet avtog och investerare såg framåt mot uppgifter från Federal Reserve och USA den här veckan. På Comex uppdelningen av New York Mercantile Exchange, steg guld terminer för april leverans med 0,01% att handlas på $1,281.90 ett uns. Även på Comex, ökade silver terminer för leverans i mars med 0,12% att handlas på $17,930 per troy ounce. På andra håll i metallhandeln, koppar för mars sjönk med 0,07% att handlas på $2,541 per pund. Över en natt föll guld med mer än 1% på måndagen, efter aptit för säkra tillgångar försvagades efter panik över det grekiska valet minskat. Grekiska vänsterpartiet Syriza bildade en koalitionsregering med högerns Oberoende greker på måndagen. Syriza vann 149 platser i Grekland 300-sits parlamentet, medan de oberoende grekerna tog 13 platser, vilket ger dem en bekväm styrande majoritet. Medans de två parterna är på motsatta sidor av det politiska spektrumet, avvisar de båda åtstramningsåtgärder i samband med Greklands internationella räddningsaktion. Vilket visar att guldpriset handlas oförändrad på tisdagen.

buy modafinil denmark Guldpriset handlas oförändrad på tisdagen

Syriza ledaren Alexis Tsipras har lovat att omförhandla villkoren för Greklands €240 miljarder bailout och vända många av de åtstramningsåtgärder som införts av EU och Internationella valutafonden, vilket ökar risken för en större konflikt med europarterna. Euron föll till en 11-årslägsta på $1,1098 mot dollarn innan det iscensatte en återhämtning till $1,1266, eftersom de flesta marknadsbedömarna räknar Tsipras att så småningom göra kompromisser för att blidka internationella långivare och undvika den så kallade ”Grexit”. Dessutom har Greklands nästa troliga finansminister Yanis Varoufakis tidigare visat en önskan om att Grekland skall stanna kvar i euroområdet. Investerare kommer att invänta resultatet av onsdagens Federal Reserve politiska möte för ytterligare förtydliganden om när räntorna kan börja stiga. Fredagens preliminära uppgifter om amerikanska fjärde kvartalets tillväxt kommer också att vara i fokus. Guld är nästan 9% hittills under 2015, medan silver fick nästan 15%, då investerare sökt säkerhet från volatilitet på de globala finansmarknaderna.

click for info Binära Options Tips

Guldpriset handlas oförändrad på tisdagen och guldet kan vara en bra tillgång att handla på under dagen. Välj dock lite längre binära optioner för att säkra upp då guldet är lite osäkert.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons