Klubba

Fortfarande många olicensierade mäklare

Publicerat under ,  

Det finns idag många seriösa och reglerade mäklare med licens för att handla med binära optioner. Tyvärr så finns det även en hel del olicensierade mäklare som försöker att locka nya kunder med hjälp av falsk marknadsföring.

Frankrike och Belgien har infört tuffare krav på digitala annonser som rör Forex och binära optioner. Det är ett steg för att göra det svårare för mäklare som har sin bas utomlands och saknar licens. Här i Sverige har vi än så länge inte sett några förbjudna annonser men det kan mycket väl komma framöver. Inom EU så börjar lagarna gällande finansiella produkter att skruvas åt för att skydda konsumenterna.

Fler mäklare flyttar offshore

Många mäklare som tycker att reglerna har blivit för tuffa väljer att flytta. På så sätt så når lagens långa arm inte fram. Samtidigt så drabbar detta även reglerade mäklare med licens som är seriösa och har licens. Dessa mäklare får kämpa för att följa alla regler och förändringar men har ingen uppsida när oreglerade mäklare kan härja fritt.

Licensierade mäklare vinner i längden

Den största fördelen med att vara en licensierad mäklare är att kunna erbjuda sina tjänster helt lagligt inom EU. Därför så bör det vara lönsamt i längden att följa lagarna och göra allt som krävs. I framtiden så kommer troligen även EU att gå åt oseriösa mäklare betydligt hårdare. Det ska löna sig att följa reglerna men frågan är hur man kommer åt mäklare som har sin bas utanför EU.

Vill man handla med binära optioner så är valet självklart. Oreglerade mäklare brukar locka med höga bonusar och mycket annat men frågan är hur mycket som verkligen stämmer. Då är det bättre att få något sämre bonus hos en reglerad mäklare där man kan vara säker på att allt är ok. Vi på Binäraoptioner.se försöker att sortera bort alla oseriösa mäklare och vi lyssnar på våra besökare. Om du har blivit dåligt bemött eller har haft en dålig erfarenhet med någon mäklare så får du gärna skriva om det i vårt forum. På så sätt så kan vi sätta press på oseriösa mäklare och kanske få till en lösning.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons