eztrader-logo
För- & nackdelar
  • Dygnet runt kundtjänst
  • Erbjuder utbildning & guider
Köpbelopp
-
81% utbetalning med minst €200 i insättning

Ingen bonus

EZTrader

Översikt EZ Trader

Mäklaren EZ Trader lanserades så under 2008 och erbjuder handel inom binära optioner genom dynamiska och spännande plattformar. Enligt EZ Trader själva menar att deras plattform för onlinetrading skiljer sig från de som erbjuds av andra mäklare. Främst på grund av den relativt låga minimum-investeringen samt plattformens snabbhet. En stor fördel med EZ Trader är att de inte bara erbjuder en bra plattform utan själva även har utvecklat den.

EZ Trader – lång erfarenhet

EZ Trader är en av de mäklarna inom binary options med längst erfarenhet. Webbplatsen är enkelt utformad och du finner allt du behöver direkt i menyn. Här får vi bland annat tillgång till trading, banking och utbildningar. Just Utbildning Centrum passar dig som är nybörjare inom binära optioner, här får du tillgång till så väl Ordlista som Videokurser och Finanskalender. Skulle det uppstå några frågetecken rörande ditt konto eller din trading kan du alltid ta en titt på FAQ (vanligt förekommande frågor) och se om du hittar svaret där, annars kan du kontakta EZ Traders duktiga account managers som finns tillgängliga dygnet runt måndag till fredag.

När du valt att registrera dig som kund på EZ Trader kommer du få ett mail som bekräftar ditt nya konto. Gör sedan din första insättning och börja din handel!

Optioner på EZ Trader

På EZ Trader kan du bland annat välja mellan följande optioner:

come trovare un ragazzo alle medie Valuta: EUR/JPY, GBP/USD, CAD/JPY, EUR/GBP och USD/CAD

http://alpineguide.cz/cs--kontaktOranĹžovÄ‚Ë Råvaror: Koppar, Guld, Silver och Olja

buy modafinil online from uk Index: NASDAQ 100 Future, Dubai, AEX och OMX

http://fairchanceproject.com/news/federal-judge-refuses-to-dismiss-supermax-abuse-lawsuits?shared=email Aktier: Volvo, Ericsson, H&M, BMW och BP

EZ Trader erbjuder sina kunder så väl Long Term trading som 60 sekunders handel. Om du lyckas med din handel får du 81 % i vinst, skulle du misslyckas får du tillbaka 5 % i återbetalning.

Jämför man EZ Trader med andra lite större mäklare känns utbudet här något tunnare än vanligt, dock är det enkelt att hitta till optionerna när man väl har registrerat sig. Du finner allt du behöver under menyvalet Trading högst upp på sidan.

Kundservice och insättning på EZ Trader

Som vi nämnt ovan har mäklarens kundtjänst öppet dygnet runt måndag till fredag, vi rekommenderar att du använder dig av live chatt-funktionen som finns direkt på startsidan, detta brukar vara det snabbaste sättet.

När du registrerat ett konto på EZ Trader och vill göra din första insättning kan du använda dig av kortbetalning så som American Express, Visa eller MasterCard. Tänk på att insättningen alltid är en vanlig betalning, pengarna dras alltså från ditt konto direkt. Det är även värt att veta att du endast kan göra insättning i samma valuta som du redan har angivit i kontoinställningarna när du registrerade dig.

Första insättningen du gör på EZ Trader måste vara på minst €200/USD200/GBP200 eller 1622 svenska kronor.

Sammanfattning av EZ Trader

Detta är en väldigt enkel mäklare inom binära optioner. Utbudet är något tunnare än vad vi väntat oss, speciellt om man jämför med andra lite större mäklare. Dock ger vi gärna ett stort plus i kanten för alla guider/ordböcker/utbildningar som finns att tillgå på webbplatsen. Användarvänligheten är hög och därför kan denna mäklaren passa dig som precis har börjat med binary options eller helt enkelt bara vill ha något lite enklare.

Detta är dock inte enbart en ”mindre mäklare”, EZ Trader har själva utveklat plattformen som används i deras handel. Den är smidig och snabb och mycket uppskattat av nya kunder.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons