Euron doppade mot dollarn

Euron doppade mot dollarn på onsdagen efter starka uppgångar i föregående session på baksidan av förhoppningar för en kompromiss om den grekiska skulden och efter ett rally i oljepriserna ökat råvaru utsatta valutor. EUR / USD gled ner med 0,13% till 1,1463, inte långt från tisdagens toppnoteringar på 1,1533. Investerarnas förtroende förstärktes under tisdagen efter att den grekiska regeringen redogjort för sina planer på att omförhandla villkoren i den €140.000.000.000 stora skulden som dom gick till val på och drog sig tillbaka från vallöften att kräva en skuldnedskrivning, vilket man tidigare trott skulle hända. Omvändning lättade oron över en konflikt med landets fordringsägare som skulle kunna leda till ett utträde ur eurozonen och därmed sätta hela den europeiska marknaden i gung. Dock så kunde det inte hjälpa att Euron doppade mot dollarn då det fortfarande är oklart vad som kommer att hända med Greklands riktlinjer och exakt hur de kommer att fortsätta handskas med situationen.

Look At This Euron doppade mot dollarn

Greklands finansminister Yanis Varoufakis har föreslagit skuldswappar för att lindra landets skuldbörda, enligt vilken borgenärer skulle byta utestående skuld för nya tillväxtobligationer. Detta skulle kunna bidra till att minska risken för förluster på onoterade obligationer. Stämningsläget på marknaden var också ökat då oljepriset fortsatte att återhämta sig vilket i sin tur stödjer bredare vinster i råvarumarknaden. Den amerikanska dollar indexet, som mäter dollarns styrka mot en handelsvägd korg av sex större valutor, kantade upp till 93,86, och hålls ovanför de tidigare sessionernas dalar på 93,39. Indexet föll 0,9% på tisdagen, den största ”en dags” nedgången sedan oktober 2013. USD / JPY var nästan oförändrad på 117,53, och återhämtade sig från tisdagens bottennotering på 116,87.

buy neurontin online without dr approval Binära Options Tips

Euron doppade mot dollarn och valutan kommer att vara ett bra alternativ för investeringar på binära optioner. Korta binära optioner är att föredra då valutaparet antagligen kommer att röra sig ganska snabbt under dagen.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons