Ett stort övertagande på gång

Ett stort övertagande på gång då en grupp bestående av KKR & Co (N: KKR), Varde Partners och Deutsche Bank (DE: DBKGn) funderar på att värdepapperisera om en $7 miljarder kronor ($5330000000) skuld de förvärvats från en enhet av GE (N: GE), sade tre källor med kunskap om saken. Konsortiet sade på söndagen att det kommer att förvärva GE Capitals svenska och Nya Zeeland konsumentutlånings arm och som då märker Australiens största inkommande övertagande av ett finansbolag och den näst största övertagande av ett offshore riskkapitalbolag. Konsortiet är överens om att förvärva GE enhet för ett företagsvärde på 8,2 miljarder A$, inklusive företagets befintliga skulder som nu kommer att värdepapperiseras, sade källorna, som begärt anonymitet eftersom de inte var tillåtna att tala officiellt. Den planerade 7 miljarder A$ papperiseringen kommer att ledas av Commonwealth Bank of Australia (AX: CBA), National Australia Bank (AX: NAB) och Westpac (AX: WBC), sade två andra källor involverade i skuldförhandlingarna. Vilket visar att ett stort övertagande på gång.

http://colettebordeleau.ca/page/6/?utm_source=All Ett stort övertagande på gång

Konsortiet betalar nära 1,2 miljarder A$ för eget kapitalandel som kommer att ungefär lika finansieras av de tre parterna, sade en av de tre källorna. KKR svarade inte till en e-förfrågan som sökte kommentar, medan Varde Partners och Deutsche Bank har avböjt att kommentera. GE försöker minska sin exponering mot GE Capitals kredit företag, vilket skadade bolaget under finanskrisen 2008. Det anlitade investmentbankerna Credit Suisse (SIX: CSGN) och Morgan Stanley (NYSE: MS) för att köra en auktion för GE Money, som erbjuder personliga lån, billån, kreditkort och personförsäkring till sina mer än 3 miljoner kunder i Australien och Nya Zeeland. Den mindre GE Capital som kommer att finnas kvar kommer att fokusera på utlåning i sektorer som kompletterar GE: s industriföretag, såsom luftfart och energi, samt mellanmarknadsföretag och i kommersiella fastigheter. Andra anbudsgivare som förlorat i loppet ingår riskkapitaljätten TPG [TPG.UL], Singapores GIC (GIC.UL), Macquarie Group (AX: MQG) och Pepper Australien.

image source Binära Options Tips

Ett stort övertagande på gång och förväntningarna är stora att de tre företagen kommer att stiga i aktievärde. Va beredd på nyheter för att kunna göra så bra avkastning som möjligt.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons