Dollarn halkade ner

Dollarn halkade ner mot de andra stora valutorna på måndagen, då investerare hade låst i vinster från dollarns senaste tidens uppgång på nio års toppar. Handelsvolymerna förväntades förbli lätta denna vecka inför nyårssemestern. Dollarn förblev med brett stöd efter slut data förra veckan visade att USA:s bruttonationalprodukt ökade med 5,0% under det tredje kvartalet, som överstiger förväntningarna på en tillväxt på 4,3% och en ökning från 3,9% under de tre månaderna till juni. De starka uppgifterna gav ytterligare optimism om styrkan i den amerikanska ekonomiska återhämtningen och lägger till förväntningar på att för Federal Reserve kan börja höja räntan nästa år. Amerikansk dollarn index, som mäter dollarn mot en korg av sex större valutor, var ned 0,20% till 90,13, inte långt från sitt nioåriga högsta 90,38 som nåddes under natten. Vilket visar att Dollarn halkade ner mot en del andra valutor.

Dollarn halkade ner

EUR / USD steg 0,25% till 1,2211, och stack ifrån tvåårig nedåtgång på 1,2167 som sattes tidigare i sessionen. Marknaderna var skakiga då Greklands premiärminister Antonis Samaras var inställd på att göra ett tredje och sista försök på måndag för att få hans kandidat för president bekräftad och undvika ett tidigt riksdagsval. Statsministern fick stöd av 168 lagstiftare i den andra omröstningen den 23 december, åtta fler än i den första presidentsomröstning den 17 december. Efter att ha förlorat den första omgången hade Samaras bett lagstiftarna att inte störa förhandlingarna med fordringsägarna och erbjöd sig att hålla ett parlamentsval i slutet av nästa år. Pundet kantade högre mot dollarn, med GBP / USD upp 0,15% till 1,5581. På andra håll, var USD / JPY kvar på 120,37, medan den schweiziska francen lättade till efter tvååriga dalar, med USD / CHF ner 0,19% till 0,9854. Den australiska dollarn dras bort från fyra och ett halvt år dalar, med AUD / USD som klättrar med 0,42% vid 0,8158, medan NZD / USD steg 0,33% till 0,7796 och USD / CAD kvar på 1,1618.

Binära Options Tips

Dollarn halkade ner och vi kan finna många binära optioner på dollarn som kommer göra bra avkastning. Flera par är under luppen just nu och se till att hitta ett par som går bra för dig.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons