Dollarn gick lägre mot yenen

Dollarn gick lägre mot yenen på måndagen, då fredagens rapport om amerikanska arbetstillfällen utanför jordbrukssektorn var något mjukare än väntat och de fick investerare att hitta avkastning i dollarn efter den senaste tidens rally. US Dollar / Yen var ned med 0,42% till 114,10 från 114,58 sent på fredagen, precis under ett sju års rekord på 115,58 inför fredagens jobb rapport.Dollarn vände lägre efter uppgifterna på fredagen visade att även om sysselsättningstillväxten var fast, tillade den amerikanska ekonomin färre än förväntat jobb förra månaden. Vilket visar på att dollarn gick lägre mot yenen på måndagen.

Labor Department sade att 214.000 arbetstillfällen skapades i oktober och klarar sina förväntningar på 231.000 jobb. Septembers siffra reviderades upp till 256.000 från tidigare rapporterade 248.000 och augustis siffra reviderades också upp till 203.000 från 180.000 och pekar på underliggande styrka på arbetsmarknaden.Den amerikanska arbetslösheten tickade ner till ett nytt sex-årslägsta på 5,8% från 5,9% i september. Den amerikanska dollar-index, som visar utvecklingen för dollarn mot en korg av sex större valutor, var ned med 0,18% till 87,50, från fredagens fyra och ett halvt års rekord på 88,31.Euron var högre, med EUR / USD lätta upp 0,15% till 1,2473, på väg bort från fredagens 26-månaders tråg av 1,2356.Den gemensamma valutans vinster hölls i schack efter att Europeiska centralbanken upprepade sin pant i slutet av förra veckan att genomföra ytterligare stimulanser om det behövs för att bekämpa fortsatt låg inflation i euroområdet. US Dollarn har gått lite upp och ner den senaste tiden och därmed skall man vara lite försiktig när man gör längre investeringar med binära optioner på valutan.

Binära Options Tips

Dollarn gick lägre mot yenen på måndagen och dagens marknad visar på att det finns flera binära optioner möjligheter att göra en bra avkastning på yenen och andra valutor gentemot US Dollarn. Yenen går starkt under dagen emot US dollar och kan visa sig ge bra avkastning. Se till att investera i några par för att sedan välja ett par som du kan investera en större summa på. Mäklare som erbjuder flera valutapar går att hitta på mäklaravdelningen.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons