Den Svenska Metoden

Vad är den svenska metoden?

Publicerat under ,  

Ingen har väl missat reklamen som dyker upp lite överallt om den svenska metoden där man kan vinna mycket pengar på binära optioner. Det låter för bra för att vara sant och då brukar det även vara så. Frågan är om det är en ren bluff eller om det fungerar?

Vad är den svenska metoden?

Den svenska metoden påstår sig vara en tjänst för automatisk handel som hjälper till att tjäna pengar på binära optioner. På deras webbplats så kan man läsa att man kommer att kunna tjäna runt $1000 per dag genom att använda den svenska metoden. Om man sätter in pengar så kan man tjäna ännu mer (upp till $2500 per dag). Tyvärr så förklarar inte metoden i detalj hur det går till och vi tror helt enkelt inte att detta fungerar.

Varför skulle det kunna vara en scam?

Den första varningen som man får är personen som ligger bakom den svenska metoden. Han heter dejting hudiksvall Jakob Stensson men bilden som används på hemsidan är en köpt bild (fotomodell) som vem som helst kan köpa online. Vi har inte hittat några bevis på att det finns någon riktig person bakom namnet Jakob Stensson. Sen låter metoden för bra för att vara sann. Hade det varit så här enkelt att tjäna pengar på binära optioner så hade ingen längre jobbat. Det finns många liknande bluffar på nätet så det gäller att vara försiktig när man hittar olika metoder som lovar att man ska tjäna pengar.

Tyvärr så drar detta ner hela branschen och seriösa sajter och traders drabbas. Innan man provar något nytt så är det viktigt att läsa igenom villkoren och även försöka hitta information om företaget eller personen som ligger bakom det. Som trader bör man aldrig sätta in pengar någonstans om man inte hittar tillräcklig information.

Den svenska metoden har spridits på sociala nätverk och på hemsidan. Det var främst under 2016 som denna metod spreds och nu under 2017 så har det minskat. Fler och fler ser igenom det och förhoppningsvis så är det inte så många traders som har provat metoden.

Insättning på den svenska metoden

I börjar läser man att den svenska metoden inte kräver någon insättning. Det låter så klart bra och man får upp intresset. Tyvärr så brukar det vara så att man måste satsa pengar för att kunna vinna pengar. Sen vet man inte vilken mäklare som man måste använda förrän man går med i tjänsten. Den svenska metoden förklarar inget om insättningar och uttag. Det står på hemsidan att det finns en kundtjänst dygnet runt men det gick inte att nå kundtjänsten när vi provade. Man måste kunna ställa frågor innan man sätter in pengar.

Slutord

http://sclarita.com/?s=포항출장몸매최고〖카톡- Po 3 4〗(Poo3 4.c0M)콜걸출장안마출장샵예약Y┖✖2019-04-10-10-35포항♖AIJ♚콜걸출장마사지출장최고시출장소이스⇀콜걸강추◘출장코스가격┴포항 Vi på Binäraoptioner.se avråder från att använda automatisk handel med Den Svenska Metoden. Det finns inte tillräckligt med underlag för att metoden verkligen fungerar. Det hela låter helt enkelt för bra för att vara sant. Här är några saker som vi hänger upp oss på.

  • Tjänsten ger orealistiska löften
  • Det går inte att hitta vem som ligger bakom metoden
  • Det finns inga villkor
  • Förklarar inte tjänsten på ett enkelt sätt
  • Bara 20 utvalda personer får delta

När man handlar med optioner på nätet så är det viktigt att man känner ett förtroende för mäklaren och plattformen som man använder sig av. Det här förtroendet saknas helt för Den Svenska Metoden. Sen liknar hela upplägget andra bedrägeri som vi sett under åren. Man påstår att personerna på bilderna är verkliga människor som jobbar i företaget men vi har inte kunnat hitta några bevis på det.

Den danske metode och den norske metoden

Det har även dykt upp liknande metoder i Norge och i Danmark. ”Den danske metode” eller i Norge ”den norske metoden” har marknadsförts i våra grannländer. Vi har inte studerat dessa metoder något närmare men vi kan nog utgå från att man ska vara försiktig med även dessa.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons