Den australiska dollarn föll

Den australiska dollarn föll över 1% mot dess amerikanska motsvarighet på torsdagen, eftersom dollarn återhämtat sig efter nyheten om att amerikanska räntor troligen kommer att förbli på is under en längre tid. AUD / USD slog 0,7718 under sen asiatiska handel, sessionens lägsta; paret befästas därefter på 0,7691, och gick ner 1,04%. Paret var sannolikt att hitta stöd vid 0,7588, onsdagens lägsta och motstånd vid 0,7845, som var onsdagens högsta. Valutaparet har sedan länge brottats med varandra och går upp och ner hela tiden. Det en också en kontenta efter penningpolitiska beslut i Kina samt USA. Den australiska dollarn är väldigt beroende av både kinesisk valuta och amerikansk valuta. Dollarn fann brett stöd efter att ha släppt kraftigt på onsdagen när Fed indikerade att USA:s ekonomiska tillväxt har dämpats och att räntorna kommer att stiga i en långsammare takt än vad som tidigare prognostiserats. Och i och med att dollarn går upp så kan vi se att den australiska dollarn föll.

Den australiska dollarn föll

I ett uttalande efter det penningpolitiska mötet, sänkte den amerikanska centralbanken också sina prognoser för tillväxt och inflation. Den australiska dollarn var även svagare mot Nya Zeeland dollar, med AUD / NZD som gick ner med 0,38% till 1,0342. Något vi har sett tendenser till de senaste dagarna.  Även torsdagen visade officiell data att Nya Zeelands BNP expanderade i en takt på 0,8% under fjärde kvartalet 2014, i linje med förväntningarna och ned från 0,9% kvartalet innan, vars siffra reviderades från en tidigare beräknad tillväxttakt av 1,0%. Vilket ger dom möjlighet att piffa upp siffrorna lite.  Senare på dagen, kommer USA att släppa rapporter om arbetslösa fordringar, bytesbalans och industrikonjunkturen i Philadelphia-regionen.

Binära Options Tips

Den australiska dollarn föll och dagen bjuder på en del valutapar som kan göra bra avkastning. Se till att din mäklare erbjuder en bra avkastning på den australiska dollarn för att du skall kunna göra så bra avkastning så som möjligt.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons