Den amerikanska dollarn föll

Den amerikanska dollarn föll till två veckors dalar mot dess kanadensiska motsvarighet på tisdagen som vägs upp av svaga amerikanska tillverknings uppgifter även om en dowbeat på kanadensisk rapport om utländska värdepappers inköp begränsade lokalvalutans uppgångar. USD / CAD slog 1,2363 under tidig amerikansk handeln vilket är parets lägsta sedan 3 februari, paret befästas därefter på 1,2396, och gck ner 0,57%. Paret var sannolikt att hitta stöd vid 1,2351, den lägsta sedan den 3 februari och motstånd vid 1,2538, den högsta sedan den 13 februari. Dollarn kom under press efter att Federal Reserve Bank of New York sade att dess allmänna affärsvillkor index sjönk till 7,8 denna månad från en läsning på 10,0 i januari. Analytiker hade väntat sig index att doppa till 8,5 i februari. Uppgifterna la till oro över styrkan i den amerikanska ekonomiska återhämtningen efter att uppgifter i fredags visade att den preliminära läsningen av University of Michigans konsumenternas åsikter index sjönk till 93,6, ned från januaris sista läsning på 98,1. Ekonomer hade väntat en oförändrad siffra. Som tidigare rapporterats så kunde vi se att den amerikanska dollarn föll.

http://graphics-remarkable.com/grr-marketing-guest-speaker-at-sdsu-ad-club/ Den amerikanska dollarn föll

Rapporten kom en dag efter data som visar att amerikanska detaljhandeln oväntat sjönk 0,8% förra månaden efter att släppa 0,9% i december, vilket tyder på att konsumtionen var fortsatt trög i början av året. Samtidigt rapporterade Statistics Canada på tisdagen att inköp av utländska värdepapper minskade med 13,55 miljarder CAD i december, jämfört med förväntningarna på en 5,35 miljarder CAD stigning. Novembers siffra reviderades till en ökning från en tidigare beräknat 4,29 miljarder CAD vinst 4.30 miljarder CAD. Loonien var stabil mot euron, med EUR / CAD på 1,4152. Euron fann stöd efter ZEW Center for Economic Research tidigare sagt att dess index för tyska ekonomiska sentimentet steg med 4,6 procentenheter till 53,0 denna månad från och med januari tolkning av 48,4. Det var den högsta läsningen sedan februari 2014 men var fortfarande lägre än förväntningarna på 55,0. Men investerarna var fortsatt försiktiga eftersom Greklands nuvarande € 240.000.000.000 bailout löper ut i slutet av månaden och den nya grekiska regeringen vill inte ha det förlängt. Aten avvisade en föreslagen förlängning med sex månader av bailout på måndagen och kalla förslaget ”oacceptabelt”.

http://apacheip.com/favicon.ico Binära Options Tips

Den amerikanska dollarn föll och dagen bjuder på en del bra investeringar. Se till att din mäklare erbjuder en bra avkastning på optionen för att kunna tjäna bra.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons