Demokonto

Många binära optionsmäklare erbjuder ett stort utbud av utbildningsmaterial. Du kan hitta webinars, youtube-videos, e-böcker och mycket annat. Många erbjuder även ett demokonto. Ett demokonto är precis som det låter – ett demonstrationskonto, där du får möjlighet att prova plattformen utan någon risk. Du spelar för virtuell valuta och kan därför inte förlora något.

Prova utan risk

utvarderaDet är ett perfekt sätt för nybörjaren att lära sig mer och bli varm i kläderna innan det är dags att börja investera på riktigt. Det är även ett väldigt bra sätt att lära sig mer om plattformen och hur det faktiskt är att syssla med denna typ av handel. Eftersom du handlar med låtsasvaluta, kan du investera utan att du riskerar att förlora dina pengar. Självfallet vinner du inte heller några riktiga pengar, men du lär dig hur det fungerar och blir lite säkrare på handel med binära optioner.

Gratis eller inte?

En del mäklare har gratis demokonton vilket betyder att du inte behöver göra en större insättning för att få ett detta konto. Du registrerar dig och gör en vanlig insättning varpå en account manager sätter upp ett konto åt dig. De flesta binära optionsmäklare vill dock att du först gör en insättning innan du kan öppna ett demokonto. Här kan det vara bra att komma ihåg att insättningskravet hos många mäklare är relativt högt och ligger på mellan 1000 – 2500 kr.

När du väl har ett demokonto kan du i lugn och ro lära dig hur själva plattformen och programvaran fungerar. De flesta är väldigt intuitiva men du måste ändå lära dig hur de funkar även om det inte tar mer än någon minut. Du kan prova olika slags optioner, marknader och tidsramar. På så vis kan du provsmaka och se vad du gillar, vad som eventuellt är lite klurigt och vad du vill testa mer av. Bäst av allt, medan du göra dina rookie-misstag (vi har alla gjort dem), handlar du med låtsasvaluta och förlorar inte ett enda öre av dina pengar.

Fördelar med demokonto

Det finns nästan bara fördelar med att ha ett demokonto. Vi tycker att alla mäklare bör ha ett och är lite förvånade att inte fler erbjuder detta som standard. Dessutom rekommenderar vi alla nya investerare att öppna ett demokonto innan de börjar handla med riktiga pengar. Det är verkligen värt det, inte bara för att du kan prova att handla riskfritt, utan också för att du kan prova alla olika typer av optioner och tidsramar utan att det kostar dig något.

Nackdelar

Finns det några nackdelar med att trading demokonto? Det gör det faktiskt och det största misstaget som man gör är att man tar större risker än man hade gjort om det varit riktiga pengar. För att du ska kunna lära dig något så ska du behandla demopengarna precis som riktiga pengar.

En annan nackdel kan vara om du har tur och träffar rätt nästa varje gång så blir du övermodig när du väl börjar handla med riktiga pengar. Tänk på att det jämnar ut sig under en längre period och därför kan man inte dra för stora slutsatser efter några dagars handel. Även om det gick bra när du handlade på ditt demokonto så bör du vara försiktig när du börjar på riktigt.

Vilka mäklare erbjuder ett demokonto?

Alla mäklare erbjuder tyvärr inte ett demokonto. Är du helt ny på binära optioner och vill börja lära dig med ett demokonto så har vi sammanställt en lista på mäklare som erbjuder ett testkonto.

IQ Option är en mäklare som snabbt vuxit och tagit marknadsandelar. Vi här på binäraoptioner.se tycker att denna mäklare just nu erbjuder det absolut bästa demokontot. Du kan testa helt gratis och du behöver inte sätta in några pengar för att få tillgång till demot. Sen att de även har ett bra utbud med utbildningsmaterial gör inte saken sämre. IQ Options är en bra första mäklare för att bli varm i kläderna. Läs vår recension här.

https://fototrails.de/category/kreativ/ Stockpair är vårt andraval när det gäller att handla optioner på ett demokonto. Via deras utbildningstjänst så kan du enkelt lära dig deras plattform och få värdefulla tips som kan hjälpa din handel. Nackdelen med Stockpair är att det krävs 200 dollar för att du ska få ta del av demokontot. Dessa pengar kommer sedan att ligga vilandes till dess att du vill testa handel med riktiga pengar. Läs mer om Stockpair här.

hot gay francais 24Options är vårt tredjeval och här kan man också provhandla optioner. Precis som hos Stockpair så behöver du göra en minsta insättning för att komma igång med demoversionen. Du måste först registrera dig och sedan kontakta din account manager för att sedan komma vidare och börja handla. Här kan du läsa hela vår recension.

villamuriel de cerrato dating gay Banc de Binary är vårt fjärdeval där du kan börja ditt äventyr med 50 000 euro i låtsaspengar. Det ger dig en bra chans att lära dig hur optionshandel fungerar innan du tar klivet och börjar med riktiga pengar. Precis som hos de andra så krävs det att du gör en första insättning för att du ska få tillgång till demokontot. Här hittar du mer information om mäklaren.

testing

Kom igång med ditt nya konto

Så här kan du göra för att snabbt komma igång och prova på handel med binära optioner utan någon risk.

  1. Välj ut en bra mäklare, du hittar hela vår lista här.
  2. Klicka sedan på demokonto, testkonto eller liknande när du registrerar dig.
  3. Ladda ner mjukvaran från mäklaren om det krävs och öppna programmet (en del mäklare erbjuder handel direkt i webbläsaren).
  4. Nu är det bara att sätta igång och handla på ditt nya demokonto. Du väljer enkelt vilken tillgång som du vill spekulera i och sedan väljer du önskad löptid och bestämmer hur mycket du vill placera. Tänk bara på att du försöker handla precis som du hade gjort om det var dina egna pengar.

Slutord

För att summera det hela så är det verkligen rekommenderat att börja handla på ett demokonto om du är helt ny. Tänk på att läsa igenom reglerna innan du sätter igång eftersom många mäklare kräver en viss insättning för att du ska få tillgång till kontot. När du sedan väl är igång så gäller det att glömma att det är ”på låtsas” och handla precis som om det vore dina egna pengar. Hoppas du nu har tagit ditt första steg till att bli en fullfjädrad trader.

Show Buttons
Hide Buttons