Bitcoin USD

Bitcoin är mer värdefullt än guld

Publicerat under ,  

gay chat roulette gratuit Det har varit en ganska vild utveckling för cybervalutan Bitcoin. Under 2015 och 2016 så tappade valutan en hel del men i slutet av 2016 och nu i början av 2017 så har den rusat igen och är nu mer värdefull än guld. Nu har Bitcoin blivit mer och mer accepterat och därför så har man valt att lansera en ny ETF som äger just Bitcoins. Den nya ETFen håller på att utvärderas och ett beslut kommer snart att presenteras.

BitcoinBitcoin är den digitala valutan som går att handla enkelt och som inte har någon insyn från myndigheter och liknande. Sysslar man med binära optioner och är en trader så är detta så klart högintressant. Bitcoin har slagit de flesta andra valutorna på både kort och lång tid. En sak som talar för Bitcoin är att den har blivit mer accepterad och i början så var folk skeptiska (precis som när internet kom).

Den nya ETFen har fått namnet Winklevoss Bitcoin Trust och kommer att handlas under symbolen ”coin”. Det kommer att listas på NYSE om den väl blir godkänd. Personerna som ligger bakom denna är Tyler och Cameron (Winklevoss tvillingarna) är välkända i branschen. Båda har legat tungt investerade och tjänat mycket pengar på just Bitcoins.

Många som analyserar valutan anser att den står inför en kritisk period nu. Den är uppe på all-time high och om ETFen blir godkänd så kan resan fortsätta ganska snabbt. Om ETF inte blir godkänd så kommer kanske intresset att svalna och så även värdet för denna valuta. Som det ser ut nu så är handel med Bitcoin begränsad och skulle ETFen bli godkänd så blir det betydligt lättare att investera i den digitala valutan.

Hur kan vi som handlar med binära optioner dra nytta av detta då? Man kan förvänta sig en ökad volatilitet på marknaden vilket i sin tur kan ge oss intressanta möjligheter. Om du vill prova Bitcoin Binary Options trading så finns det bland annat hos IQ Options. Där finns ett Bitcoin Index som är knutet mot 3 stora valutor (USD, Euro och Yen).

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons