bdswiss
För- & nackdelar
  • Svensk support
  • Lättnavigerad plattform
Köpbelopp

€5 - €1500

85% utbetalning med minst €100 i insättning
+ 100% i bonus

BD Swiss

Licens

BDSwissBD Swiss är registrerade på Cypern av CySEC under licensnummer 199/13. De är även registrerade hos svenska Finansverket (FI) samt har liknande licenser ifrån finansiella institut runt om Europa.

Seriös aktör

BD Swiss eller Banc De Swiss som de också heter, grundades 2011 och det är baserat i Limassol i Cypern, de  har också ett kontor i Frankfurt, Tyskland. Detta gör att de har ett starkt fokus på den tyska marknaden.

Plattform

BDSiss ekonomisk kalenderBD Swiss plattform drivs av SpotOption som är en av de största leverantörerna av handelsplattformar. Den är mycket lätt att navigera och kan tidvis kännas lite väl minimalistisk i sin design. Vi antar att det är för att inte ge nybörjare ett rörigt eller övermäktigt intryck. Det finns utbildningsmaterial i form av guider, men långt ifrån det bästa utbudet av utbildning i dagsläget.

Optioner

Hos BD Swiss kan du välja mellan dessa olika optioner:

buy Pregabalin india Binära optioner
Du väljer helt enkelt en aktie, rå- eller handelsvara, valutakurs eller index och investerar i huruvida den kommer stänga på ett högre eller lägre värde än vid investeringstillfället inom ett visst tidsbelopp (ofta 5, 10, 15, 30 eller 60 minuter).

http://smartmedia.com.au/?post_type=portfolio Paroptioner
Istället för att investera i utfallet av en option investerar du i vilken av två optioner som kommer ha högst värde inom ett förutbestämt tidsbelopp.

gay b chat Long Term
Binära optioner Long Term fungerar rent praktiskt som vanliga binära optioner, med du investerar över en längre tid än normalt. Du kan t.ex. investera i hur en kurs kommer att stå efter nästa kvartal.

buy provigil over the counter 60 sekunder
BD Swiss erbjuder en 60 sekunders plattform för binära optioner för den som vill handla i riktigt högt tempo. Som namnet avslöjar så investerar du i om en option kommer stiga eller sjunka inom 60 sekunder.

One-Touch
Istället för att investera i huruvida en option kommer stiga eller sjunka i värde över en viss tid så investerar du i huruvida den kommer överstiga ett visst värde inom en viss tid. Du sätter en förbestämd ”barriär” som optionen ska överstiga inom en viss tid, och om den gör detta så får du din utbetalning.

Ladder options
Ladder options är ett avancerat investeringsalternativ som bara rekommenderas för erfarna handlare. När du handlar med Ladder options så väljer du en option och sätter tre olika värden med tre olika avslutningstider som du tror att optionen kommer nå. För varje värde som optionen når får du en procentuell del av utbetalningen.

BD Swiss erbjuder även två unika funktioner: Double Up” och “Rollover”.

Double Up innebär att du kan dubbla insatsen för alla trades. Den här funktionen kan vara användbar om en affär ser ut att bli framgångsrik. Med Double Up insatsen finns chansen att avkastningen dubblas.

Rollover är en funktion som ger dig som handlare möjligheten att förlänga utgångstiden för en binär option. Rollover funktionen går att använda till en avgift på 30%.

Ex på optioner:
Råvaror: Guld, Olja, Platina, Kaffe, Socker
Valutor: NZD/USD, USD/CHF, USD/ZAR, USD/SGD, AUD/USD
Index: ASX(AUSTRALIEN), IBEX, NIFTY, NIKKEI 225, TEL AVIV 25

Aktier: Barclays, Google, HSBC Holdings, Rolls Royce, Teva Pharma

Bonus

BD Swiss erbjuder inga bonusar i enlighet med gällande regleringar. Då och då har de något specialerbjudande, som de erbjuder via sin plattform. Därför så kan det löna sig att logga in med jämna mellanrum även om du inte använder plattformen och investerar regelbundet.

BDSwiss gratis kurser

Demokonto och kontotyper

BD Swiss erbjuder inte något demokonto, vilket vi tycker är lite av en miss av en mäklare som annars verkar vilja göra sin plattform tillgänglig för både nybörjare som mer avancerade investerare. De erbjuder bara en typ av standard konto för sina investerare oavsett hur mycket eller lite du investerar.

Mobil

BD Swiss plattform finns tillgänglig för både Android- och iOS-enheter vilket gör att du kan handla 24/7 var du än befinner dig, oavsett du har till exempel en Samsung-telefon eller en iPhone. Den mobila plattformen ser i princip likadan ut som plattformen på datorn och du har nästan full tillgång till alla handels- och kontofunktioner. Du hittar BD Swiss app i App Store eller på Google Play.

Insättningar och uttag

Hos BD Swiss gör du enkelt en insättning med kort eller via banköverföring. Minsta insättning är €100. Snabbast uttag får du om du använder samma betalningsmetod som för insättning. Kom ihåg att banköverföring alltid tar några dagar att genomföra och att vissa banker tillåter till exempel inte kreditering till MasterCard.

Kundtjänst

BD Swiss är en av få mäklare som erbjuder svensk kundtjänst. Du når dem på 08-44 68 50 98. Övriga kontakt som chatt och mail erbjuds på engelska Det har öppet dygnet runt och är mycket trevliga och tillmötesgående.

Sammanfattning

BD Swiss är en bra plattform som är enkel att förstå och lätt att handla med. Stort plus för den svenska supporten och lättillgänglig design. Minus för att utbildnings material är rätt begränsat och att de inte erbjuder demokonto. De har inte heller några bonusar eller spännande tävlingar. Som sagt stabil men erbjuder inte det lilla extra som vi letar efter.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons