bancdebinary
För- & nackdelar
  • Superb plattform
  • Demokonto
  • Innovativa optioner
Köpbelopp

€1 - €8000

90% utbetalning med minst €250 i insättning

Ingen bonus

Banc De Binary

Licens

Banc De Binary är en av de äldsta plattformarna för handel med binära optioner och grundades redan 2009, i efterdyningarna av den finansiella krisen.  Företaget är baserat i Limassol i Cypern och har sin verksamhet reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer 188/13. De är även registrerade hos Financal Conduct Authority (FCA) i Storbritannien, och i Sverige hos Finansinspektionen.

Seriös aktör

Banc De Binarys är en mycket seriös aktör och har rigorösa säkerhetskrav. Alla kunder måste genomgå en grundlig verifikationsprocess för att kunna börja investera. Det kan upplevas som omständligt att behöva skicka in alla uppgifter, men i slutändan är det något som investerare uppskattar och gör Banc De Binary till en seriös och säker mäklare.

Platform

Banc De Binary använder plattformen Spot Option, som är enkel att använda och populär bland investerare. Du lär dig på några minuter att handla optioner på den marknad som intresserar dig. Det finns även mycket bra utbildningsmaterial som e-böcker, webinars, gratis analyser och mycket mer.

Optioner

Banc De Binary erbjuder handel med binära optioner på alla de fyra stora marknaderna: valutor, aktier, råvaror och indicier. Banc De Binary erbjuder mer än 100 olika handelstillgångar.

Binära optioner
One touch

Optionsbyggare – ett innovativt verktyg som tillåter kunder att välja sin egen tillgång, avkastningen och investeringsbelopp.

Meta optioner

Steg optioner

Mer information om dessa plattformar kommer att uppdateras snart.

cytotechnology online course Ex på optioner:
lieu de rencontre gay a bray sur seine Råvaror: Kaffe, Majs, Olja, Guld, Silver

https://herne-hill-pest-control.co.uk/2857-dte30862-101-free-christian-dating-site.html Valutor: AUD/JPY, EUR/USD, GBP/USD, USD/CAD, USD/RUB

click Index: DOW, IBEX, NASDAQ, NIKKEI 225, S&P 500

Aktier: CISCO, CITI GROUP, DISNEY, EBAY, FACEBOOK

Bonus

Banc De Binary erbjuder alla nya investerare en bonus på 100% på hur högt belopp du vill investera. Detta låter generöst men kom då ihåg att dessa bonusar måste återinvesteras 40-50 gånger innan några vinster kan plockas ut. Du kan såklart vägra att acceptera bonusen  och sätta in eller ta pengar som du önskar.

Demokonto och kontotyper

Med ett Banc De Binary demokonto får du tillgång till € 50 000 i virtuella tillgångar. Ett demokonto på Banc de Binary är dock inte helt gratis, du måste registrera dig och sätta in ett minimibelopp på € 250 för att få tillgång till ett demokonto. Det här är perfekt för dig som vill börja handla med binära optioner, men som vill testa hur det funkar först utan att riskera något.

Övriga kontotyper är:

Silver – Minsta möjliga insättning är € 250 och upp till € 2500. Passar perfekt för nybörjare.

Gold – Investera mellan € 2500 till €5000. Passar investerare med kunskap och erfarenhet.

Personal Reserved Account – för riktiga brokers, här får du verkligen VIP service.

Mobil

Banc De Binary har en mycket bra app för trading i mobilen och surfplattan. Appen har i princip alla funktioner som finns på den webbaserade plattformen och har fördelen att du kan göra både insättningar och uttag med appen.

Insättningar och uttag

Insättningar på Banc De Binary är säkra, och går ganska enkelt till, efter att du registrerat dig och öppnat ett konto. All vanliga betalningsmetoder på nätet går att använda, de inkluderar Visa, Mastercard, WebMoney, PayPal, Neteller, gireringar, och Money Bookers. Det finns en minsta uttagsgräns på € 50 och uttagningstiden är beräknad till två dagar vilket vi tycker är mer än godkänt.

Kundtjänst Banc De Binary erbjuder tyvärr inte någon svenskspråkig kundtjänst. Det bästa alternativet för de flesta svenskar är att använda sig av den engelska kundtjänsten. Kundtjänstpersonalen är kunnig och kan normalt besvara alla frågor du kan tänkas ha. Du kontaktar dem via chatt, email eller telefon. Väljer du att ringa så ringer de upp, så att du inte behöver sitta i telefonkö och vänta.

Sammanfattning

Banc De Binary är en säker och användarvänlig plattform. Den är lättillgänglig och erbjuder alla funktioner som behövs för både erfarna investerare och nybörjare inom binära optioner. Vare sig du är nybörjare eller mer avancerad investerare så är det ett nöje att göra affärer på Banc De Binary, inte minst för den höga avkastningen på upp till 90%. De är populära över hela världen och har vunnit flera utmärkelser för sin plattform. Det som vi ser som minus är att plattformen inte finns tillgänglig på svenska och att de saknar svensk support.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons