AUD stärks mot USD

AUD stärks mot USD

Den australiska dollarn gick med vinst på måndagen i Asien efter att uppgifter om bostadsfinansieringen var svagare än väntat och Kinas prisuppgifter misslyckades med att utlösa en reaktion. AUD / USD handlades på 0,8657, upp med 0,28%, medan USD / JPY bytte ägare vid 114,38, och gick ner 0,18%. Australiens bostadsfinansiering i september sjönk med 0,7% från månad till månad, mer än den förväntning som väntades på 0,3%. Kinas konsument inflation steg med 1,6% på årsbasis i oktober som förväntat, medan producentpris deflation lättade med 2,2%, mer än ett år till år som väntades på -2,0%. Officiella handelsuppgifter som publicerades under helgen visade att Kinas handelsöverskott breddas till $45,4 miljarder förra månaden från $31,0 miljarder i september, jämfört med beräkningarna för ett överskott på $42,0 miljarder. Detta visade att den australiska dollarn gick med vinst under dagen och kommer att fortsätta i samma riktning.

http://thegrasswizard.com/logs3x/zqkbgc-be-dior-bag-2867756.php Den australiska dollarn gick med vinst

Kinas export ökade med 11,6% från föregående år i oktober, vilket slog förväntningarna på en ökning med 10,6%, medan importen ökade med 4,6%, jämfört med prognoserna för en vinst på 5,5%. Förra veckan föll dollarn mot de andra stora valutorna på fredagen efter den senaste amerikanska rapporten om arbetstillfällen utanför jordbrukssektorn föll kort av ekonomernas förväntningar men visade att tillväxten av arbetstillfällen fortfarande var stabil, vilket fick investerare att boka vinster på dollarn. Labor Department rapporterade att den amerikanska ekonomin lagt 214.000 jobb i oktober och saknade förväntningar på jobb tillväxt på 231.000.Den amerikanska arbetslösheten tickade ner till ett nytt sex-årslägsta på 5,8% från 5,9% i september. Uppgifterna fick investerare att sälja dollar för att låsa in vinster efter den senaste tidens rally, men gjorde lite för att förändra förväntningarna om att Federal Reserve kommer att höja räntan före sina andra stora konkurrenter. Den amerikanska dollar indexet, som visar utvecklingen för dollarn mot en korg av sex större valutor, sjönk 0,05% till 87,61. Vilket visade på att den australiska dollarn gick med vinst.

http://ashbournefarmsupplies.com/shop/uncategorised/single-bow-shears-5-blades/?add-to-cart=418 Veckans rapporter

I den kommande veckan kommer investerare att titta framåt mot fredagens rapport om tredje kvartalets tillväxt från euroområdet, samt den senaste detaljhandelssiffror från USA. Torsdagens inflationsrapport från Bank of England kommer också att vara i fokus. På måndag kommer Kanada att offentliggöra uppgifter om produktionsstarter.
Binära Options Tips
Den australiska dollarn gick med vinst och vi kan därmed titta på valutan lite närmare för att kunna göra en bra avkastning. Se till att titta på USD / AUD för att kunna göra så stor avkastning som möjligt. USD / YEN kan också vara ett bra alternativ om din mäklare inte kan erbjuda valutaparet USD / AUD.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons