Nyheter

Använd nyheter på rätt sätt

Publicerat under ,  

Varje dag så blir vi som handlar med binära optioner bombarderade med olika signaler och nyheter. Det är inte alltid så lätt att utnyttja dessa på rätt sätt och ibland blir det helt enkelt fel. buy modafinil malaysia För mycket information kan vara negativt.

buy provigil forum Nyheter brukar skapa volatilitet på marknaden och det är något som vi gillar. Desto mer priset drar åt rätt håll, desto större chans att en binär option avslutas på rätt sida så att säga. Även om nyheter skapar volatilitet så finns det en del dyra misstag som man kan göra och jag ska berätta om mina egna lärdomar här.

Ibland blir det fel även om man gör rätt

När jag började med binära optioner så tittade jag mycket på nyheter som kunde påverka valutamarknaden. När jag kände att det här antagligen kommer att hända så gjorde jag mitt trade och väntade på att nyheten skulle komma. Även om jag hade gjort min hemläxa och nyheten kom som jag trodde så blir det inte alltid som man hade tänkt. Ibland så påverkar inte en nyhet den underliggande tillgången på samma sätt som man tror. Jag har många gånger ”gissat rätt” att en viss nyhet ska komma men inte tjänat några pengar eftersom den inte hade den påverkan som jag trodde. Jag vill tjäna pengar på binära optioner och inte bara ha rätt i det jag förutspår. Därför så var jag tvungen att lägga om min strategi något.

Reagera till prisrörelsen och försök inte att förutspå den

När man handlar på nyheter så är det lätt att man försöker Talara förutspå nyheter. Det brukar man inte lyckas med i det långa loppet tyvärr. Det är något som jag har lärt mig över året. Det är betydligt bättre att regera till en nyhet än att försöka att förutspå den.

Många som handlar med binära optioner gör ett trade innan en nyhet är släppt. Man får en känsla av att detta troligen kommer att inträffa. Även om det inträffar så påverkar det inte alltid som man trodde och då är det betydligt bättre att vänta på nyheten.

Vänta på nyheten

För att få oddsen på din sida så är det bättre att vänta på att nyheter kommer. Så fort nyheten släpps så gör man sin binära options trade. Då hinner du även se hur priset regerar på nyheter och hur optionen rör sig. Här gäller det att inte gambla och spekulera i att något kanske kommer att hända. Du kommer ha mer fel än du kommer att ha rätt och därför förlora pengar i längden.

Förutom nyheter så är det många som handlar på signaler. Det finns olika tjänster som erbjuder signaler på när det är läge att handla binära optioner. Man kan prenumerera på dessa signaler och om man hittar någon som levererar bra signaler så är det bara att följa dessa.

Hoppas du får nytta av denna guide och att du kan lära av misstagen som jag gjorde som ny trader.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons