Amerikanska terminer för sojabönor

Amerikanska terminer för sojabönor förlängde starka uppgångar från föregående session på onsdagen och träffar en fem veckors högsta och ger ett växande oro över skördeförhållanden. På Chicago Mercantile Exchange, träffade amerikanska sojabönor för juli leverans en toppnivå under dagen på $ 9,6863 per skäppa, en nivå som inte setts sedan 12 maj innan handeln slutade på $ 9,6840 under amerikanska morgontimmarna, upp 11.0 cent, eller 1,15%. En dag tidigare, ökade priserna på sojabönor till 19,6 cent, eller 2,11%, för att regleras på $ 9,5740. Enligt US Department of Agriculture, var nästan 67% av sojaskörden i bra till utmärkt skick till den 14 juni, en minskning från 69% i föregående vecka och jämfört med 73% under motsvarande period föregående år. Nästan 87% av sojaskörden planterades, vilket är under ett fem års genomsnitt med takt på 90% för denna tid på året. Detta visar att amerikanska terminer för sojabönor kommer att vara ganska labila under nästkommande period då man inte riktigt vet hur väderprognoserna kommer att påverka skörden.

Amerikanska terminer för sojabönor

Samtidigt gick amerikanskt vete för juli leverans upp med 10.02 cent, eller 2,05%, för att handlas på $ 4,9862 per skäppa. På tisdagen gick vete ner med 0,4 cent, eller 0,1%, för att stänga på $ 4,8860. Prognoser från jordbruks meteorologer visar på regn i centrala amerikanska veteodlingsstater under de närmaste dagarna vilket lägger till oro över hälsan på vinterveteskörden. Ungefär 11% av den amerikanska vinterveteskörden skördades 14 juni. Cirka 15% av grödan skördades under samma vecka året innan, medan den femåriga genomsnittet för denna tid på året är 20%. Ungefär 43% av den amerikanska vinterveteskörden bedömdes till ett bra till utmärkt skick förra veckan, medan nästan 70% av fjäderveteskörden var i bra till utmärkt skick. På andra ställen på Chicago Board of Trade, gick amerikanskt majs för juli leverans upp med 4,38 cent, eller 1,24%, för att handlas på $ 3,5838 per skäppa. Priserna var uppsatta på 5,6 cent, eller 1,65%, på tisdagen för att sedan sluta på $ 3,5400. 73% av majsgrödan var bra till utmärkt skick fram till den 14 juni, enligt USDA, ned från 74% under föregående vecka. Majs är den största amerikanska grödan, följt av sojabönor, visar statliga siffrorna. Vete var på fjärdeplats precis bakom hö.

Binära Options Tips

Amerikanska terminer för sojabönor kommer att vara ganska labila, men det betyder inte att det inte går att göra bra avkastning på optionen. Se till att handla väldigt korta binära optioner för att göra avkastningar på tillgången. Försök att hitta en indikator för att kunna veta vilket håll den rör sig åt.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons