24-option-large-button
För- & nackdelar
  • Licenserad & seriös aktör
Köpbelopp

€24 - €200k

89% utbetalning med minst €250 i insättning
+ 100% i bonus

24Option

Licenser

24Option24Option var en av de första mäklarna på marknaden och grundades redan 2009. De är licensierade under Cypress Securities and Exchange Commission (CySEC) under licensnummer 207/13 samt  reglerade i Storbritannien och Tyskland. I Sverige är 24Option under tillsyn av Svenska Finansinspektionen.

Seriös aktör

De har sedan dess lyckats etablera sig som den bästa och mest seriösa mäklaren. Deras plattform är användarvänlig och lämpar sig både för nybörjare och för mer avancerade investerare. Är du nybörjare inom handel med binära optioner så är 24options bästa mäklaren för dig. Deras utbildningscentrum har ett generöst utbud av videokurser, webinars, marknadsanalyser, nyheter och mycket annat. Dessutom har du här tillgång till att testspela med ett demokonto innan du kör igång och börjar handla på riktigt.

Plattform

24Option har en användarvänlig och estetiskt tilltalande plattform. De har även ett stort utbud av utbildningsmaterial där du kan lära dig mer om plattformen. Du hittar lätt den typ av binär option du är ute efter och designen är användarvänlig så att du lätt kan se löptid och utbetalning.

Optioner

24Option har ett bra utbud av olika typer av binära optioner som du kan handla med. De har 130 + (11 råvaror, 34 valutor, 24 börsindex, 58 aktier) finansiella instrument att välja mellan.

Typer av binära optioner hos 24Option:

24Option handel guld http://www.reparation-iphone-cergy.fr/4884-dtgf67073-gay-cam-roulette.html High/LowUnder/över optioner. Utifrån ett stort utbud av olika tillgångar kan du investera i huruvida en särskilt tillgång kommer stiga eller sjunka i pris. Om du investerat rätt betalas en förbestämd procentuell vinst ut, och om du investerat inkorrekt förlorar du hela insatsen. Kallas även allt eller inget optioner.

http://www.happy-home.waw.pl/1426-dtpl82538-ciekawe-randki-w-warszawie.html Short termShort term är vanliga binära optioner, men tiden för marknadsutvecklingen är kortare. 24Options tidsramar är 30 sek, 60 sek, 2 minuter och 5 minuter.

neurontin 1100 mg daily One touchBinära optioner där du investerar i huruvida en tillgång kommer nå ett speciellt marknadsvärde innan tiden går ut. Denna typ av binär option kommer i ett standardutförande och i ett utförande som är mer riskfyllt men kan ge riktigt hög avkastning om du investerar rätt = High Yield Touch.

site relacionamento araraquara BoundaryBoundary är en optionsform som har en övre och under prisgräns, och du måste försöka förutse om tillgångens marknadspris kommer att ligga mellan dessa vid tidsfristen.  Denna typ av binära optioner kommer även med en High Yield Boundary variant där du har högre risk, men också högre avkastning.

Exempel på olika tillgångar hos 24Option:
Råvaror: Guld, Koppar, Olja, Kaffe, Socker

Valuta: EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, EUR/GBP, AUD/USD
Börsindex: Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX- 35, CAC, Nikkei 225

Aktier: Coca-Cola, Amazon, Samsung, Google, Nike

Bonus

24Option erbjuder inte längre någon bonus. Det beror på att licensierade mäklare inte får lov att erbjuda en bonus. Många tycker så klart detta är tråkigt men det är för att skydda oss kunder. Eftersom det ibland kan vara lite svårt att tyda alla regler och villkor som gäller för bonusar så har man valt att plocka bort dem. Nu kan vi istället fokusera på trading och utbildning.

Tävlingar & turneringar

Här tävlar du med andra investerare om att få bäst resultat och kan vinna €24000 och andra fina priser. Du följer framgången med spänning på 24Options resultattavla och detta kan ses som en typ av bonus eller incentiv för dig som investerare.

Demokonto och kontotyper

24Option är en av få mäklare som erbjuder nya kunder ett demokonto. Ett demokonto är riktigt bra för dig som är nybörjare när det gäller att handla med binära optioner. Du måste dock göra en första insättning innan du får tillgång till ditt demokonto. Vi kan verkligen rekommendera detta då det är ett perfekt sätt att lära sig plattformen i lugn och ro, innan man börja investera pengar på riktigt.

När du sedan är redo att börja handla för riktiga pengar finns det fem olika konton att välja mellan. Det som skiljer är i huvudsak den personliga support du får och vilka verktyg du får använda. Kontona är uppdelade i Basic, Silver, Guld, Platina och Diamant.

Mobil

24Option har en riktigt bra mobilapp som du kan ladda ner och handla binära optioner med i realtid. Appen kan du använda på alla mobila enheter såsom telefoner och surfplattor, med iOS, Android eller Windows Phone. 24Option app hittar du i  iStore och på Google Play. Smidigt för den som vill använda en mobil enhet och säkert för att du alltid har omedelbar tillgång till marknaderna, så att du aldrig behöver missa en bra investering.

Insättning och uttag

24Option betalningsmetoderNär du registrerar dig som ny kund hos 24Option så behöver du ange ID och bevis på din fysiska adress, en räkning brukar fungera bra. När ditt konto godkänts och du har satt in €250 (minsta insatts) så är du redo att börja handla med ditt demokonto eller riktiga pengar.

Det första uttaget hos 24Option är gratis, därefter beror avgiften på vilken typ av konto du har. Det finns inget minimumbelopp för uttag till kreditkort, Skrill eller Neteller. Däremot gäller För banköverföring är lägsta belopp €50. Ett uttag sker inom tre arbetsdagar från och med din begäran.

Kundtjänst

24Option erbjuder en mycket professionell kundtjänst på engelska dygnet runt. Du kan nå dem via telefon, mail eller chatt. Live-chatten är ofta det bästa och snabbaste sättet att få svar på dina frågor. Om du har några funderingar eller frågor under tiden du handlar så är kundtjänst bara ett klick bort.

Sammanfattning

24Option är en seriös mäklare för seriösa investerare, oavsett om man handlar som nybörjare eller som professionell. Deras utbildningscentrum, nyheter och analyser gör det möjligt att hålla sig väl informerad och uppdaterad. Att de är licensierade och erkända på marknaden gör också 24Option till en trygg och pålitlig plattform. Det enda som drar ner betyget är att den minsta insättningen på €250 känns lite väl hög. Samma gäller omsättningskravet på 50 gånger. Utöver det är 24Option en av de absolut bästa mäklarna som vi starkt rekommenderar.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons