24Option Conor McGregor

24Option sponsrar Conor McGregor

Publicerat under , ,  

Ett tecken att binära optioner växer snabbt och blir mer populärt är att man ser mer reklam. Det börjar dyka upp lite överallt och det gynnar förhoppningsvis seriösa aktörer som har licens. 24Option är en seriös aktör som har en binär option plattform och mängder av handlare runt om i hela världen.

Nu har 24Option.com som en av de första mäklarna knutit ett sponsoravtal med kampsportstjärnan Conor McGregor. För er som inte känner till det så är det just nu en av de absolut största profilerna i UFC. Det verkar vara ett 6-månaders kontrakt där han kommer att göra reklam för 24Option på olika sätt. Tidigare så har 24Option sponsrat Boris Becker och Juventus som spelar i Serie A.

24Option är så klart glada att få ”the Notorious” som partner och det visar att man är en mäklare att räkna med framöver. Conor McGregor är en ganska speciell fighter som har lyckats hålla mästarbältet i två viktklasser samtidigt. Här har verkligen 24Option träffat rätt med sin sponsring.

Sen kan man så klart fråga sig vad UFC har med binära optioner att göra. Det kanske kan vara mer nära till hands när ett spelbolag sponsrar liknande personer eftersom det ofta går att spela på dessa matcher. Hur som helst så finns det många företag som sponsrar saker som de inte har något att göra med så det är ingen nackdel. Ur McGregors synvinkel så är det så klart trevligt med lite extra pengar. Många sportstjärnor använder sponsring som en extra inkomstkälla eftersom de har relativt korta karriärer. Inom kampsport så finns alltid risken att nästa match blir den sista och därför är det viktigt med extrainkomster.

McGregor är en vinnare ut i fingerspetsarna och varje gång han går upp i ringen så drar han rekordpublik. Det kommer att gynna 24Option en hel del under denna period. Främst i USA där man säljer PPV på alla matcherna. UFC är just nu den snabbaste växande sporten, även om man inte hör så mycket om den här i Sverige. Vi får se om det blir fler stora sponsringar framöver. Binära optioner är fortfarande ganska nytt och det håller nu på att ta fart ordentligt. Det gynnar även oss som kunder eftersom aktörerna får mer ljus på sig och kommer att bli ännu mer reglerade och kontrollerade. Vi går en spännande framtid till mötes.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Show Buttons
Hide Buttons